Galatasaray'da dev transfer operasyonu! 8 ayrılık 2 transfer
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon zirvenin bir hayli uzağında kalarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da gündem yoğun. 11 Haziran'da başkanlık seçimine gidecek olan sarı-kırmızılılarda bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Cimbom'da yeni yönetimin belirsizliğine rağmen oyuncu arayışları sürerken, iki yıldızın transferi için düğmeye basıldı. Öte yandan Galatasaray'da sezonun sona ermesiyle birlikte 8 ismin ayrılığı kesinleşti. İşte o isimler ve tüm detaylar... (GS spor haberi)
Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışını son maç kadar taşıyan Galatasaray, bu sezon beklentilerin bir hayli uzağında kaldı.
Spor Toto Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı-kırmızılılar bitime 2 hafta kala topladığı 48 puanla 13. sırada bulunuyor.
Süper Lig'in aksine UEFA Avrupa Ligi'nde tam tersi bir performans sergileyen sarı-kırmızılılar, Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova ile mücadele ettiği E Grubu'nu zirvede tamamlayarak son 16 turuna yükseldi.
Cimbom, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Spor Toto 1. Lig ekibi Denizlispor'a penaltılarla mağlup olarak kupaya veda etmişti.