Galatasaray'da dev operasyon! 7 ayrılık 3 transfer
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da gerçekleştiren Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, kadroda büyük bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Takımda düşünülmeyen 7 futbolcusuyla yollarını ayıran sarı-kırmızılılar, 3 ismin transferi için de düğmeye bastı. İşte o isimler ve tüm detaylar... (GS spor haberi)
Spor Toto Süper Lig'de 2022/2023 sezonu öncesi Avusturya'da kampa giren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından Domenec Torrent ile yollarını ayırarak takımın başına Okan Buruk'u getiren sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları hız kazandı.
İlk olarak Konyaspor forması giyen Abdülkerim Bardakcı ile resmi sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira'yı da kadrosuna kattı.