Galatasaray Wilfried Bony ile anlaşmak üzere!
Spor Toto Süper Lig'de Göztepe deplasmanından 1-0'lık galibiyet ile dönen Galatasaray, forvet transferinde de mutlu sona ulaşmaya yakın. Swansea forması giyen Wilfried Bony'nin Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğu ifade edildi.
Spor Toto Süper Lig'in ilk devresini forvet transferi olmadan tamamlayan Galatasaray, Bafetimbi Gomis sonrası oluşan boşluğu doldurmak üzere.
Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'i 29 gol ile tamamlayan ve Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu ünvanını ele geçiren Bafetimbi Gomis'in Arap Yarımadası'na transferi sonrasında Galatasaray, yıldız oyuncunun yerini dolduramamıştı.
Bafetimbi Gomis sonrası adı onlarca forvet oyuncusu ile anılan Galatasaray, transferde mutlu sona ulaşmaya çok yakın.