GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Fatih Terim istedi yönetim alıyor! Cimbom'a bir Rumen daha...
Yaz transfer döneminde kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Galatasaray, takım maliyetini de yüksek oranda düşürdü. Sarı-kırmızılılar yeni bir yapılanmaya giderken, UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 3 maçta gol yemedi ve topladığı 7 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Teknik direktör Fatih Terim, devre arasında yapacağı takviyelerle birlikte daha alternatifli bir kadro kurmak ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını yürüten sarı-kırmızılılar, bir Rumen oyuncuyu daha kadrosuna katmak istiyor. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve o futbolcu... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
Yaz transfer döneminde gençleştirme operasyonu yapan ve takımda büyük revizyona giden Galatasaray, aynı zamanda kadro maliyetini de önemli ölçüde azalttı.
Süper Lig'de 10 maça çıkan sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 17 puan topladı ve 8. sırada yer aldı.
Ligde Kasımpaşa ve Trabzonspor karşısında 2-0 öne geçen Cimbom, buna karşın skoru koruyamamış ve iki maçtan da sahadan 2-2'lik beraberliklerle ayrılmıştı.