"Bir santrforun işi her zaman goldür"
Maçlara çıkmadan önce rakip kaleci ve savunmacılar hakkında araştırma yaptığını da söyleyen Kolombiyalı yıldız, "Genelde rakip üzerinde, savunmacılar ve kaleciler üzerine çalışma yapıyorum. Onların özelliklerine göre beli stratejileri, hamleleri kullanarak geçmeye çalışıyorum. Bunları da genelde savunmacıların özelliklerine göre belirliyorum.
Goller tüm santrforlar için çok önemlidir. Elbette bir gol attığınızda bütün görüntünüz birazcık değişir, daha yüksek özgüvenle dolarsınız. Ama tecrübelendikçe bu özgüvene çok yaslanmamayı öğreniyor, daha soğukkanlı oluyorsunuz. Ama bir santrforun işi her zaman goldür. Formda olduğun ve goller atarak gittiğin zaman her şey daha kolaylaşır, oyun içinde her şey daha iyi akar" diye konuştu.
"Real Madrid maçında 3 puanı alacağız"
Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Real Madrid ile ilgili de açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın yıldızı, "Real'in üzerinde bazı soru işaretleri var ama sonuçta onlar Real Madrid, müthiş oyunculardan kurulu bir ekip. Umarım takım olarak o maçlara kadar birbirimize daha alışmış ve daha güçlü olacağız.