AnasayfaGaleri Diagne Galatasaray'dan ayrıldı! İşte yeni takımı
Diagne Galatasaray'dan ayrıldı! İşte yeni takımı
Teknik direktör Fatih Terim'in önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan transfer ettiği Mbaye Diagne ile yollarını ayırdı. Suudi Arabistan ve Katar'a gideceği iddia edilen Senegalli golcünün yeni takımı belli oldu.
Yayın Tarihi: 07.08.2019 13:23 Güncelleme Tarihi: 07.08.2019 13:57
ABONE OL
Spor Toto Süper Lig'de 22. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor.
Golcü arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılarda Falcao'nun transferi an meselesi.
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, dün sosyal medyada paylaşılan bir videoda, "Bırakın da Falcao'yu alıp geleyim" sözleri transferin bittiği yönünde yorumlandı.
Galatasaray'da bu gelişmeler yaşanırken Diagne'nin geleceği de merak konusuydu.
Diagne'yi geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan bonuslarla birlikte 13 milyon Euro'ya kadrosuna katan sarı-kırmızılılar bu transferde zarar etmek istemiyordu.
Finansal Fair Play gereği yeni transferlere kaynak yaratmak isteyen Galatasaray yönetimi uzun süredir gündemde olan Radamel Falcao'yu Diagne'den gelecek bonservis bedeli ile bitirmek istiyordu.
Galatasaray'da bu gelişmeler yaşanırken, son günlerde Diagne'nin takımda kalacağı da iddia edilmişti.
Fakat sarı-kırmızılı yönetim Senegalli golcüyle ilgili çok konuşulacak bir adıma imza attı.
Daha önce Suudi Arabistan ekiplerine satışlacağı konuşulan Diagne'nin yeni takımı netlik kazandı.
Golcü futbolcunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte Diagne'nin yeni adresi ve son gelişmeler...
Galatasaray'da Premier Lig ekibi Aston Villa'nın 10 milyon Euro teklifte bulunduğu iddia edilen Diagne ile ilgili bir detay dikkat çekti.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine göre sarı-kırmızılı kulüp, Senegalli golcünün lisansını henüz yenilemedi. Diagne'nin henüz sağlık kontrollerinden geçmediği için lisansının çıkarılmadığı öğrenildi.
İngiltere'de transfer dönemi yarın gece sona eriyor.