AnasayfaGaleri Muriç'in menajeri resmen açıkladı! "O takım istedi"
Muriç'in menajeri resmen açıkladı! "O takım istedi"
Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Vedat Muriqi transferin gözdesi konumuna geldi. Avrupa devlerini peşine takan Kosovalı yıldızın yaz transfer sezonunda takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. Vedat Muriqi'nin menajeri transfer hakkında net ifadeler kullandı ve resmi teklif getiren takımı da açıkladı.
Yayın Tarihi: 08.05.2020 - 21:24
ABONE OL
Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'dan kadrosuna kattığı Vedat Muriqi gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti.
Sarı-lacivertli forma ile bu sezon Süper Lig'de 13 gol ve 5 asistlik performans gösteren Kosovalı yıldız Süper Lig'e damga vurdu.
Fenerbahçe'de gösterdiği performansın yanı sıra Kosova Milli Takımı'nda da müthiş işler çıkaran 26 yaşındaki futbolcu Avrupa devlerini peşine taktı.
Öyle ki Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, Vedat Muriqi'le ilgilenen takımları resmen açıklamıştı.
Ademi, ülkesinde yaptığı açıklamada İngiltere Premier Lig'de Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Tottenham'ın golcü futbolcuyu çok ciddi şekilde istediğini söyledi.
"TOTTENHAM PARAYI ÖDEMEYE HAZIR" Federasyon başkanı, "Tottenham, Muriqi'nin transferi için çok ısrarlı. Ancak İtalya'da onunla ilgilenen birçok başka takım da var. Tottenham, Fenerbahçe'nin istediği parayı ödemeye hazır." ifadelerini kullandı.
İtalya'dan Napoli'nin de 26 yaşındaki oyuncu için temaslarda bulunduğunu kaydeden Ademi, "Serie A'dan birçok takım onun tranferi için girişime başladı, Napoli'nin de talebi olduğunu biliyorum" dedi.
Ademi'nin bu açıklamalarından sonra Vedat Muriqi'nin Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu oldu ve transfer söylentileri de ayyuka çıktı.
Kosovalı golcünün menajeri Haluk Canatar transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
İşte detaylar...
Ajansspor'a konuşan Haluk Canatar, Vedat Muriç'i izleyen kulüplerin olduğunu ifade etti. Canatar, "Vedat bu sene Fenerbahçe'ye transfer oldu ve 4 yıllık sözleşmesi var. Güzel bir sezon geçirdi. Fenerbahçe güzel bir başlangıç yaptı.
Çabuk adapte oldu. Gayet güzel bir şekilde gidiyor. Oynadığı kulübünden dolayı memnun. Yaşı ve sportif özellikleri sebebiyle İtalya, İngiltere, İspanya ve Almanya kulüpleri tarafından izleniyor. İlgilerinin olmaması gayet doğal" dedi.
"FENERBAHÇE OCAK AYINDA VEDAT'I SATMAK İSTEMEDİ' Vedat Muriç'i Ocak ayında İngiltere Premier Lig kulüplerinden Burnley'nin istediğini vurgulayan menajer Canatar, "Vedat'ın transferi ile ilgili konuşacak tek makam Fenerbahçe.
Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya gibi ülkelerin takımları direkt kulüple iletişime geçerler, menajerden oyuncu istemez. Vedat'ın bonservisini Fenerbahçe belirleyecek.
''BURNLEY RESMİ TALEPTE BULUNDU'' Devre arasında Burnley aradı ve resmi talepte bulundu. İtalya'dan, Almanya'dan talepler oldu ama Fenerbahçe, Vedat'ı satmak istemiyoruz, dedi ve konu kapandı.
Yeni dönem için de bana Vedat'ın durumunu soran kulüpler var ama bunu sadece Fenerbahçe'ye bildiririm. Kamuoyuna bu kulüpleri söylersem Vedat'a da saygısızlık yapmış olurum. Bunları Fenerbahçe gün gelince açıklar" sözlerini kullandı.
"KULÜP İSMİ VEREMEM" "Vedat Muriç'i İtalya'dan Napoli ve Lazio; İngiltere'den ise Tottenham istiyor. Bu iddia doğru mu" sorusuna yanıt veren Canatar, "Ben bu sorunuza onay vermeyeyim.
İngiltere'den resmi talep önümüzdeki gelecek. İtalya'dan da resmi talebin geleceğini biliyorum ama kulüp ismi veremem. Vedat mutlaka gitmek istiyor gibi bir durum yok.
Bu ligler çok değerli ligler. Bu liglerin de her kulübü bizim tercih edeceğimiz kulüpler değil" ifadelerini kullandı.