Mesut Özil'den flaş Galatasaray talebi! Emre Belözoğlu...
Fenerbahçe'nin 3.5 yıllık sözleşme imzaladığı Mesut Özil, sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı. Yıldız futbolcunun sahalarda ne zaman boy göstereceği merak konusu olurken, sportif direktör Emre Belözoğlu ile görüşen 32 yaşındaki futbolcunun Galatasaray derbisiyle ilgili flaş bir talepte bulunduğu öğrenildi. | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
Mesut Özil transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, yıldız futbolcu ile salı ya da çarşamba günü 3.5 yıllık sözleşmenin altına imza atacak.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Mesut Özil'in büyük bir değişiklik olmazsa salı ya da çarşamba günü imza töreni olacağını ifade etti.
ASIL PLAN GALATASARAY DERBİSİ
Yoğun bir antrenman programına girecek olan Mesut Özil için asıl plan ise 6 Şubat'ta oynanacak olan Galatasaray derbisi.