Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! İstanbul'a gelmesi bekleniyordu...
Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transfer olmasının ardından golcü arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Yeni forvetini Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Galatasaray derbisine yetiştirmeyi amaçlayan sarı-lacivertlilerin hafta içerisinde İstanbul'a getirerek resmi sözleşme imzalamayı planladığı yıldız futbolcuyla ilgili sarı-lacivertlileri üzen bir açıklama geldi. Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...
Yayın Tarihi: 23.09.2020 - 14:30 Güncelleme Tarihi: 23.09.2020 - 14:32
ABONE OL
Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'ya 17.5 milyon Euro bedelle satılmasının ardından sarı-lacivertliler birçok isim için transfer girişimlerini sıklaştırmıştı.
Süper Lig'in ilk 2 haftasında 4 puan toplayan Kanarya'nın forvet eksikliği göze çarpmıştı.
Özellikle son oynanan Hatayspor karşısında rakibinin 9 kişi kalmasına rağmen gol bulmakta zorlanan Fenerbahçe'de forvet operasyonu yeniden başlamıştı.
HEDEF GOLCÜYÜ DERBİYE YETİŞTİRMEK
Fenerbahçe, ligin 3'üncü haftasında oynanacak olan Galatasaray maçına forvet transferini yetiştirmek için girişimlerini sıklaştırmıştı.
Hazır bir forveti kadroya dahil edip ezeli rakibi karşısında 3 puan için sahaya çıkmayı hedefleyen sarı-lacivertlilerde şuan için girişimler sürse de somut bir adım atılamadı.
SAMATTA GÜNDEME GELMİŞTİ
Kanarya'nın forvet listesinin en üst sırasında ise Mbwana Samatta bulunuyor. Yıldız futbolcunun yakın zamanda Fenerbahçe'ye imza atacağı belirtiliyordu.
BABASINDAN TRANSFER AÇIKLAMASI GELDİ
Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Samatta'nın babasından flaş transfer açıklaması geldi.
Yıldız ismin babası Mzee Ally Samatta, oğlunun İngiltere dışında herhangi bir takımda oynamaya hazır olmadığını dile getirdi.
Goal'e konuşan baba Samatta, oğlunun Aston Villa'dan ayrılacağı iddialarının doğru olmadığını söyledi.
Ayrıca Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve İngilitere'den West Bromwich'ten teklif almadığını da dile getirdi.