AnasayfaGaleri Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi şok ayrılık! İşte sebebi
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi şok ayrılık! İşte sebebi
Süper Lig'in 3. haftasındaki dev derbide Galatasaray'ın konuğu olacak Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Garry Rodrigues'in transferi için Yunan ekibi Olympiakos ile anlaşma sağlayan sarı-lacivertlilerde dev derbi öncesi beklenmedik bir ayrılık gerçekleşiyor. İşte yıldız futbolcunun sarı-lacivertli takımdan ayrılma sebebi... | Son dakika Fenerbahçe haberleri
Yayın Tarihi: 23.09.2020 - 13:06
ABONE OL
Süper Lig'in 3. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor.
5 Ekim'de sona erecek transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, yaz transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olarak dikkat çekmişti.
Şu ana kadar 13 isimle resmi sözleşme imzalayan Kanarya, iç transferde de hareketli günler geçirmişti.
2019/2020 sezonunun sona ermesiyle 6'sı kiralık olmak üzere 18 futbolcuyu takımdan gönderen sarı-lacivertlilerde ayrılıklar bununla sınırlı kalmayacak.
Geçtiğimiz sezon Al-Ittihad'dan 2 yıllığına kiralanan Garry Rodrigues'in transferi için Olympiakos ile anlaşmaya varan Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi beklenmedik bir ayrılık yolda...
SERDAR AZİZ İLE YOLLAR AYRILIYOR
Ajansspor'un haberine göre, 2018-19 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan ayrılıp Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Aziz, sarı lacivertlilerle ayrılma noktasına geldi.
2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Serdar'la bir araya gelen sportif direktör Emre Belözoğlu, oyuncunun garanti ücretinde %25'lik indirim yapmasını talep etti.
İNDİRİM TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ
Bu talep Serdar Aziz tarafından kabul görmedi. Galatasaray'dan ayrılıp Fenerbahçe'ye imza atarken yeteri kadar fedakarlık yaptığını söyleyen 30 yaşındaki oyuncu, "O yüzden artık fedakarlık yapmak istemiyorum" diyerek teklifi geri çevirdi.
Fenerbahçe yönetimi Serdar Aziz'in indirim talebinin kabul etmemesi sonrası oyuncuyla yolları ayırma kararı aldı.
Lemos, Tisserand, Zanka ve Sadık Çiftpınar'ın varlığı ve Serdar'ın sık sakatlanması da yönetimin bu kararı almasında etkili oldu.
Fenerbahçe şimdi Serdar Aziz için gelecek teklifleri değerlendirecek. Resmi bir teklif gelmemesi halinde alacaklarına karşılıklı bonservisinin verilmesi gündemde.
Sarı-lacivertli yönetim böylece oyuncunun yıllık 2 milyon Euro'luk maliyetinden kurtulmuş olacak.
Sezonun ilk maçında sahaya ilk 11'de çıkan deneyimli savunmacı, Hatayspor maçında yedek kulübesine çekilmişti.