Fenerbahçe'de bir ayrılık daha kapıda! Vedat Muriqi'nin ardından yıldız isim...
Transfer döneminin en hareketli takımlarından Fenerbahçe, kadrosunu 13 isimle güçlendirmişti. Sözleşmesi biten ve gelecek planlarında yer almayan isimlerle de yollarını ayıran Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin ayrılığı sonrasında bir yıldız isimle de yollarını ayırabilir. İşte o isim ve detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri
'HER TÜRLÜ YEMEĞİ YAPABİLİRİM'
Altay Bayındır boş zamanlarında ağırlıklı olarak kitap okumayı ve film izlemeyi tercih ediyor. Son olarak Malcolm Gladwell'in 'Outliners (Çizginin Dışındakiler)' adlı kitabını bitirdiğini söyleyen başarılı kaleci, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine hemen Mümin Sekman'ın 'Şampiyon Sözleri' kitabına alıp okumaya başladığını belirtti.
'NAİM FİLMİNİ İZLERKEN AĞLADIM'
Aslen Bursalı olan Altay Bayındır, İstanbul'da en çok anne hasreti çektiğini söylüyor. "Annemi çok özlüyorum ama artık alıştım" diyerek özlemini dile getiren Fenerbahçe kalecisi, "Başka şehirde yaşasak da Allahtan çok uzakta değil. Sık sık İstanbul'a geliyor ve hasret gideriyoruz. Çamaşır yıkama, ütü yapma gibi işler elimden geliyor ama yorulmasını istemesem de annem bana geldiği zaman o işleri de yapıyor" ifadesini kullanıyor.