FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ - Kanarya'dan orta saha bombası! Premier Lig'den geliyor...
Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe, sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Teknik direktör Vitor Pereira önderliğinde Süper Lig'de başarılı sonuçlar alan ancak son olarak Trabzonspor yenilgisiyle tökezleyen Kanarya çıkışa geçmek istiyor. Avrupa'da da istenilen sonuçların alınamaması üzerine yönetim transfer harekatı için kolları sıvadı. İşte detaylar... | FB haberleri
Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira önderliğinde oldukça başarılı bir grafik çizdi.
Son yılların aksine sezona hızlı başlayan Kanarya'da Portekizli hoca alkış topladı. Ancak ligde son haftalarda oyunuyla eleştirilen takım, Trabzonspor karşısından da mağlubiyetle ayrılınca eleştiri oklarının hedefi oldu.
Sezon başında Pereira'ya çok güvenen ve 'Vardır bir bildiği' sloganıyla ona destek olan taraftarlar, 53 yaşındaki hocanın performansından memnun değil.
Deneyimli teknik adam ise de kadro kalitesinden şikayetçi. Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Kadıköy'de Antwerp'i yenemeyen Kanarya'da Portekizli hoca, "UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacağımızı düşünen var mı?" sözleriyle bunu dile getirmişti.