Beşiktaşlı yıldıza sürpriz talip! İlk temas kuruldu
Başkan Fikret Orman'ın istifa kararı alması sonrası olağanüstü kongreye gidecek olan Beşiktaş'ta seçim için geri sayım başladı. Siyah-beyazlılarda tüm dikkatler 20 Ekim'de gerçekleştirilecek olan kongreye çevrilmişken bir yandan da yaklaşan ara transfer dönemi için çalışmalar yapılıyor. Hareketli bir ara transfer dönemi geçirmesi beklenen Beşiktaş'ta yıldız oyuncuya talip olduğu ve siyah-beyazlı kulüple ilk temasın kurulduğu iddia edildi. Son dakika Beşiktaş haberleri...
Yayın Tarihi: 14.10.2019 - 12:30 Güncelleme Tarihi: 14.10.2019 - 16:47
ABONE OL
Çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurul için geri sayım başladı.
Başkan Fikret Orman'ın istifa kararı alması sonrası 20 Ekim'de kongreye gidecek olan Beşiktaş'ta Serdal Adalı Ahmet Nur Çebi, HürserTekinoktay ve İsmail Ünal başkanlık için yarışacak.
Beşiktaş'ta Fikret Orman ve HürserTekinoktay'ın mayıs ayında yarıştığı kongrede 4 bin 899 üye oy kullanmıştı... 4 adayın yarışacağı bu seçimde ise daha fazla kişinin katılım göstermesi bekleniyor.
Siyah-beyazlılarda merak edilen konularda biriyse Abdullah Avcı'nın takımdaki geleceği...
İskoç basınında çıkan haberlere göre, başkan adayları GlasgowRangers Teknik Direktörü StevenGerrard için harekete geçecek.
Haberde aynı zamanda başkan adaylarının Gerrard dışında dünya çapında önemli isimlerle de temas halinde olduğu aktarıldı. Gazetedeki haberde hangi başkan adayının Gerrard'ı yakından takip ettiği ise belirtilmedi.
Öte yandan ara transfer dönemi için hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta Adem Ljajic ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.
Bu sezon gösterdiği performansla bekleneni veremeyen Sırp yıldıza Rusya'dan talip olduğu öğrenildi.
Siyah-beyazlı kulübün geçtiğimiz yaz transfer döneminde Torino'dan 6.5 milyon Euro karşılığında bonservisini aldığı Ljajic ile CSKAMoskova'nın ilgilendiği iddia edildi.
Rusya Ligi'ne beklenen başlangıcı yapamayan CSKAMoskova'nın ara transfer dönemini hareketli geçirmesi bekleniyor.
Bu doğrultuda menajerler aracılığıyla Ljajic'i takip eden Rus ekibinin, ocak ayında yıldız futbolcu için Beşiktaş'ın kapısını çaldığı öne sürüldü.
Abdullah Avcı'nın gelişiyle birlikte performansında düşüş meydana gelen Ljajic, geçtiğimiz günlerde de basın toplantısında tecrübeli teknik adamın eleştirisine maruz kalmıştı.
Avcı, Adem Ljajıc için "Problem çözebilecek yetenekli bir futbolcu. kendisiyle de kötü formu ile ilgili görüştüm. Ljajic'in performansından memnun değilim. Memnun olmadığımı yüzüne karşı bir eleştiri olarak belirttim." ifadelerini kullanmıştı.
Ljajic son olarak Sırbistan Milli Takımı ile Paraguay'a karşı 90 dakika süre aldı.