Beşiktaş'ın eski futbolcusundan Galatasaraylıları kızdıran sözler!
Gençlerbirliği formasıyla dört yıl boyunca gösterdiği etkili performansın ardından 2005 yılında Beşiktaş'a transfer olan ve yarım sezon siyah-beyazlı formayı terleten Gineli futbolcu Souleymane Youla, Beşiktaş Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. Youla, geçen sezon Galatasaray'ın mutlu sona ulaştığı şampiyonluk yarışıyla ilgili sarı-kırmızılı taraftarları kızdıracak ifadeler kullandı.
Kadrolarına yeni isimler katarak gelecek sezona daha güçlü bir şekilde başlamak isteyen ekiplerden özellikle dört büyükler arasında zaman zaman transfer savaşı da yaşanmaya devam ediyor.
Farklı konularda da karşı karşıya gelen ekiplerden bu kez Beşiktaş'ın eski futbolcusu Souleymane Youla, Galatasaray'a adeta ateş püskürdü.
Anderlecht'de başarılı bir sezon geçiren Gine'li futbolcunun Türkiye serüveni 2001 yılında Gençlerbirliği'ne transfer olması ile başlamıştı.
4 sezon Ankara temsilcisinin formasını giyen Youla, 2005-2006 sezonu başında Beşiktaş'a transfer olmuş ancak beklenen performansı veremeyerek sezon ortasında Fransız kulübü FC Metz'e kiralanmıştı.