Beşiktaş orta sahasını Almanya'da buldu! Bedavaya gelecek
Transfer döneminin sessiz takımı Beşiktaş'ta hareketlilik başladı. Yeni sezonda Abdullah Avcı ile birlikte zirveye oynayacak bir takım kurmayı amaçlayan siyah-beyazlılarda gündem orta saha transferi... Adem Ljajic, Ertaç Özbir ve Tyler Boyd transferlerinde mutlu sona ulaşan Kara Kartal, son olarak Bundesliga'da Hamburg forması giyen ve takımıyla sözleşmesi sona eren Alman futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.
Transfer döneminin suskun ekiplerinden biri olan Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Beşiktaş Hamburg'la sözleşmesi biten 28 yaşındaki Lewis Holtby için önümüzdeki günlerde teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
Alman futbolcuya teknik heyetten de onay çıktığı belirtildi. Bu transfer için girişimler önümüzdeki hafta hız kazanacak.
Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan 28 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödenmeyecek. Siyah beyazlılar başarılı orta saha oyuncusuna yıllık 1 milyon 200 bin euro maaş vermeyi planlıyor.