Premier Lig devi Osimhen için kesenin ağzını açıyor! İngiliz basını o rakamı duyurdu
İngiltere Premier Lig'de istediği sonuçları alamayan Manchester United, devre arası transferi için gaza bastı. İngiliz basını Sesko'nun sakatlığının ardından bir santrfor eklemesi yapmak isteyen Kırmızı Şeytanlar'ın Galatasaray'ın yıldızını istediğini öne sürdü. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.10.2026 10:02
Benjamin Sesko'nun sakatlığının ardından Manchester United, hücum hattındaki sorunları çözmek için ara transfer döneminde ses getirecek bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
İngiliz devinin, ocak ayında kadrosuna yeni bir santrfor katmak istediği ve bu doğrultuda önemli isimleri gündemine aldığı belirtildi.
The Athletic'ten Laurie Whitwell, Kırmızı Şeytanlar'ın devre arasında golcü transferi için harekete geçeceğini duyurdu.
İngiliz basınından Express ise INEOS yönetiminin değerlendirdiği beş futbolcuyu açıkladı.
Listede Galatasaray'ın yıldız golcüsü de yer aldı.
Sarı-kırmızılı formayla sergilediği performansla Avrupa'nın dikkatini çekmeye devam eden Victor Osimhen, Manchester United'ın transfer hedeflerinden biri olarak gösterildi.
Haberde, İngiliz ekibinin 27 yaşındaki futbolcu için dikkat çekici bir transfer girişiminde bulunabileceği ve ocak ayında temasların başlayabileceği ifade edildi.
Ancak bu transferin gerçekleşmesi Manchester United için kolay olmayacak.
Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızın bonservisi için 80 milyon sterlinin üzerinde bir bedel talep ettiği, bu rakamın 100 milyon sterline kadar çıkabileceği aktarıldı.
Bu nedenle İngiliz temsilcisinin transferi sonuçlandırabilmek adına ciddi bir ekonomik fedakârlık yapması gerekecek.
CISSE'DEN OSIMHEN YORUMU
Öte yandan eski Liverpool ve QPR forveti Djibril Cisse de Victor Osimhen'in Premier Lig'de forma giyebilecek özelliklere sahip olduğunu söyledi.
Nijeryalı golcünün İngiltere futboluna uyum sağlayabileceğini belirten Cisse, Manchester United'ın yıldız futbolcu için uygun bir adres olabileceğini dile getirdi.
Fransız eski futbolcu, United'ın Osimhen'e daha önce de ilgi göstermiş olabileceğini ifade etti.
Cisse, 27 yaşındaki santrforun komple bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Premier Lig'i çok seviyor. Tahmin edilemez, gol atıyor ve komple bir oyuncu.
İngiliz futbolu için gereken profile sahip. Bence Manchester United'ın şu anda eksikliğini hissettiği şey de bu" değerlendirmesinde bulundu.
Osimhen'in Galatasaray'daki performansı ve Avrupa futbolundaki yükselen değeri, olası transfer iddialarını yeniden gündeme taşıdı. Sarı-kırmızılı yönetimin yüksek bonservis beklentisi ise Manchester United'ın bu transferdeki en önemli sınavı olacak
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti ve Stuttgart maçı öncesi moral depoladı. Sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o sözler... (GS spor haberi) -
TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar sonrası 2 maç ceza ile sevk edilen Abdülkerim Bardakcı hakkında kararını verdi. -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, rakibini 4-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Deplasmanda aldığı farklı galibiyetle dikkat çeken Galatasaray, ortaya koyduğu futbolla da adından söz ettirdi. Karşılaşmanın ardından Fotomaç Gazetesi yazarları, sarı-kırmızılıların performansını, maçın kırılma anlarını ve Konyaspor'un oyununu değerlendirdi. İşte spor yazarlarının dikkat çeken analizleri ve yorumları...(GS Spor haberleri) -
Fotomaç gazetesi yazarı ve A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray'ın yeni transfer Aleksey Batrakov hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Tüzemen, Rus oyuncunun neden Galatasaray'a geçtiğimiz sezon transfer olmadığını açıkladı.