Khephren Thuram'dan Galatasaray'a transfer yanıtı! 30 milyon euro...
Şampiyonlar Ligi hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da gündemdeki oyunculardan bir tanesi Juventus forması giyen Khephren Thuram'dı. Yıldız oyuncu için teklif sunan sarı-kırmızılılara Juventus yıldızdan transfer yanıtı geldi. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.06.2026 09:26
Trendyol Süper Lig'de üst üste 4 kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, hedefini Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselmek olarak belirledi.
Bu doğrultuda transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılılar, dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katmaya çalışıyor.
Kadroya takviye konusunda, ilk olarak yıldız bir orta saha ve 10 numara pozisyonlarına transfer yapmayı hedefleyen Cimbom, rotasını İtalya'ya çevirmişti.
Juventus'un bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak olması nedeniyle yaşayacağı gelir düşüşünü fırsat olarak kullanmak isteyen Galatasaray, İtalyan devinin yıldız ismi için teklif yapmıştı.
İtalyan basınında yer alan haberlere göre Galatasaray'ın transferdeki öncelikli hedeflerinden bir tanesi Khephren Thuram.
Fransız oyuncu için 30 milyon euro'luk teklif ilettiği söylenen sarı-kırmızılılara transfer yanıtı gecikmedi.
Tuttosport'ta yer alan habere göre Galatasaray'ın bu ilgisi, yıldız orta sahanın ilgisini çekmedi.
Thuram'ın Juventus'taki kariyerine devam etmeye sıcak baktığı belirtiliyor.
Haberde, 25 yaşındaki oyuncunun Juventus'tan ayrılmasının zor olarak görüldüğü, kulübün mali nedenlerle kendisini satış listesine koyması halinde değerlendireceği tek seçeneğin Premier Lig olduğu ifade ediliyor.
Öte yandan Juventus'un oyuncuyu satmayı düşünmesi için en az 40 milyon euroluk bir teklif beklediği aktarılıyor.
Thuram ile ilgilenen kulüpler arasında Galatasaray'ın yanı sıra; Liverpool, Newcastle United, Nottingham Forest ve Aston Villa olduğu vurgulandı.
SEZON PERFORMANSI
Geride bıraktığımız sezon Juventus formasıyla 45 maçta görev alan Thuram, 4 gol ve 5 asistlik katkı sağlamıştı. İtalyan kulübüyle sözleşmesi 2029 yılında sona erecek olan oyuncunun piyasa değeri 38 milyon euro olarak gösteriliyor.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın orta saha transferi için gündemine aldığı Aleksey Batrakov konusunda Rusya'dan dikkat çeken bir iddia geldi. Lokomotiv Moskova'nın, sarı-kırmızılıların transfer görüşmesi talebine verdiği yanıt Rusya ve ülkemiz basınında geniş yer buldu. İşte transferde tüm detaylar... -
Ve Rafael Leao transferinde düğüm çözülüyor... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için yarış halinde olduğu Portekizli yıldız, geleceğine dair kararını verdi. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki transfer tercihini yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Transferde bir süredir sessizliğini koruyan Galatasaray, ligin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Lesley Ugochukwu'nun ardından yapacağı hamleler büyük merak konusu olan sarı kırmızılı ekibin, şu ana kadar ismi hiç duyulmamış bir futbolcunun peşinde olduğu ortaya çıktı. Bu doğrultuda Cimbom'un, İngiliz devi Manchester City'nin jokeri için devreye girdiği öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin ayrıntıları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken gözler orta sahaya yapılacak takviyeye çevrildi. Bu doğrultuda Manchester City forması giyen Tijjani Reijnders'i gündemine alan sarı kırmızılılarda, Hollandalı yıldızın sözleşme şartları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)