Dursun Özbek'ten Galatasaray'a '10 numara' transfer! Can Uzun'un yerine...
10 numara pozisyonuna kalıcı çözüm arayan Galatasaray, sözleşmesi sona erecek Alman yıldız için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların, bonservisini eline alacak tecrübeli futbolcuya teklif edeceği imza parası belli oldu. İşte transferde tüm detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.06.2026 06:40
Yeni sezonda kadrosundaki eksik parçaları kapatmak isteyen Galatasaray, özellikle 10 numara için kalıcı bir çözüm arıyor.
Dries Mertens'in ayrılığı sonrasında bu pozisyonu bir türlü dolduramayan ve yokluğunu hisseden sarı-kırmızılılar çok önemli isimlerle temas halinde bulunuyor.
Can Uzun için önemli bir bütçe ayıran ancak henüz somut bir adım atamayan Galatasaray, 30 Haziran'da serbest kalacak olan Alman yıldız için harekete geçiyor.
Galatasaray da dahil önündeki seçenekleri değerlendirmeye alacak olan Julian Brandt, 10 numaralı pozisyonda oynuyor.
İSPANYA'DAN İLGİ VAR
30 yaşındaki futbolcu gerek duyulması halinde kanatlarda da görev yapabilirken, İspanya'dan da kendisiyle ilgilenen takımlar bulunuyor.
Ancak önceliği Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takımda forma giymek olan Julian Brandt'ın kriterlerine Galatasaray uyuyor.
İMZA PARASI!
Fotomaç'ın haberine göre sarı-kırmızılılar bonservisini eline alacak olan Alman futbolcu için 5 milyon euro'luk imza parası önermeye hazırlanıyor.
İLK KEZ ALMANYA DIŞINA ÇIKACAK
Galatasaray'ın yanı sıra İspanya'dan da talipleri bulunan Brandt ile Roma da ilgileniyor. Bugüne kadar Almanya dışında forma giymeyen başarılı futbolcu, eğer bu takımlardan birisiyle anlaşırsa bir ilki yaşayacak.
DEVLER LİGİ KOZU
Şampiyonlar Ligi kozu sayesinde sarı-kırmızılılar da artık Avrupa'nın önemli kulüpleriyle transferde rahatlıkla yarışabiliyor.
15 SKOR KATKISI ÜRETTİ
İstikrarlı bir oyuncu olan Julian Brandt, geride kalan sezonda 41 resmi maçta forma giymeyi başardı. Bu maçlarda 11 gole imzasını atan 30 yaşındaki futbolcu, 4 de asiste imzasını attı. Brandt son yılda sakatlıklar nedeniyle toplamda sadece 11 maç kaçırdı.
DİĞER HABERLER
-
Icardi'nin ayrılığı sonrası kadrosuna Osimhen'in alternatifi olabilecek bir santrfor katmak isteyen Galatasaray'ın son olarak gündemine bir isim daha geldi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri -
Trendyol Süper Lig'de yaz transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, devleri karşı karşıya getiren flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı ancak mutlu sona ulaşamadığı Kolombiyalı stoper için bu kez Galatasaray masaya oturdu. Sarı-kırmızılı yönetimin, tecrübeli savunmacıya sunduğu yıllık maaş teklifinin detayları da belli oldu. -
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılı ekibin İsveç Ligi'nde Sirius formasıyla gösterdiği performans ile transfer piyasasının gözdesi olan İskoç golcü Robbie Ure için teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Bir 10 numara arayışı bulunan Galatasaray, Lokomotif Moskova forması giyen 21 yaşındaki Rus genç yıldız Alexey Batrakov ile anlaşma sağladığı öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi)