Galatasaray-Juventus maçı öncesi dostluk yemeği düzenlendi
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında sahasında karşılaşacağı Juventus'u karşılaşması öncesi dostluk yemeği düzenledi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.02.2026 - 20:54
Sarı-kırmızılılar karşılaşma öncesinde İtalyan temsilcisinin yöneticilerini Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen dostluk yemeğinde ağırladı. Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Reşat Dabak'ın da yer aldığı organizasyona Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Can Natan, Ozan Bingöl Yurtsever, Juventus CEO'su Damien Comolli, Sportif Direktör Marco Ottolini, Teknik Sorumlu François Modesto, Futbol Strateji Direktörü Giorgio Chiellini, İletişim Sorumlusu Pier Donato Vercellone, İnsan Kaynakları ve Kültür Sorumlusu Greta Bodino, Genel Sekreter Massimo Cosentino, Protokol ve Dış İlişkiler Müdürü Gaia D'Amelia ile UEFA Delegesi Letonya'dan Arturs Gaidels katıldı. Etkinlikte ilk olarak kulüp tarihini anlatan kısa bir film izlendi. Ardından günün anısına iki takım arasında hediye takdimi de yapıldı. Başkan Dursun Aydın Özbek ve Juventus CEO'su Damien Comolli açıklamalarda bulundu.
"KENDİLERİNİ BURADA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ"
Başkan Dursun Aydın Özbek burada yaptığı açıklamada, "Bugün, Juventus kulübünü doğduğumuz yerde ağırlıyoruz. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İki ekip de aynı sistemden geliyor. Öğrencilerinin kurduğu ekipler. İki takım arasında böyle bir sempati de var. Sakatlık olmadan inşallah, çok iyi bir şekilde taraftarlarımız maçı izleyecek. Hoş geldin diyorum. İstanbul'u bilen birisi. Kendilerini burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Güzel bir maç inşallah hep beraber izleyeceğiz" dedi.
"EMİNİM Kİ GÜZEL MAÇ OLACAK, ÇOK İYİ ŞEYLER GÖRECEĞİZ"
Juventus CEO'su Damien Comolli ise şu ifadeleri kullandı:
"Bizi burada ağırladığınız için çok teşekkür ederim. Şanslı olduğumu söylemeliyim. Türkiye'yi ve İstanbul'u çok iyi biliyorum. Çok ilginçtir ki iki takım arasında ortak bir nokta var, öğrenciler tarafından kurulmuşlar. Torino'da Juventus, İstanbul'da Galatasaray için. Bu yüzden prestijli durumu anlıyoruz ve çok saygı duyuyorum. Her iki taraf da hikayesi olan, çok güçlü takımlar ve çok değerli kulüpler. Eminim ki güzel maç olacak, çok iyi şeyler göreceğiz."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 5-2'lik tarihi Juventus galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İşte başarılı çalıştırıcının maç sonu sözleri... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında İtalyan devi Juventus'u 5-2'lik farklı skorla mağlup ederek tur kapısını sonuna kadar araladı. Peki, Cimbom turu geçerse rakibi kim olacak? İşte yanıtı... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a 5-2 farklı mağlup oldukları maçın ardından Juventus Teknik Direktörü Luciano Spalletti, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika GS spor haberleri -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, Juventus'u 5-2'lik farklı skorla mağlup ederek tur kapısını araladı. Cimbom'un bu tarihi zaferi yabancı basında da manşetlere taşındı. İşte dış basında sarı kırmızılı ekibin galibiyeti sonrası yazılanlar...