Noa Lang resmen Galatasaray'da!
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, Napoli forması giyen Hollandalı futbolcu Noa Lang'ın sezon sonuna kadar zorunlu olmayan satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı. (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.01.2026 21:16
- Güncelleme Tarihi: 23.01.2026 23:00
Galatasaray, ara transfer döneminin ilk transferini gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, Napoli forması giyen Hollandalı futbolcu Noa Lang'in sezon sonuna kadar kiralandığını resmen açıkladı.
Galatasaray, Lang transferi için İtalyan ekibine 2 milyon Euro kiralama bedeli ve oyuncuya da 1.75 milyon Euro maaş verileceğini duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Profesyonel futbolcu Noa Noëll Lang ve kulübü SSCN Napoli SPA ile futbolcunun 2025-2026 sezonunun kalan kısmı için şirketimizin yazılı talebine bağlı zorunlu olmayan satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre, futbolcunun kulübüne net 2.000.000 euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir.
Futbolcuya ise 2025-2026 sezonu için net 1.750.000 euro garanti ücret ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
"BU MEYDAN OKUMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"
Sarı-kırmızılı kulübe katıldığı için çok mutlu olduğunun altını çizen 26 yaşındaki kanat oyuncusu "Gurur duyuyorum. Bu meydan okumayı dört gözle bekliyorum. Benim için yeni bir sayfa açılacak. Başkanımıza özellikle teşekkür etmek isterim ve Abdullah Bey'e de beni buraya getirdikleri için çok teşekkür ederim." değerlendirmesinde bulundu.
Hollandalı oyuncu şöyle devam etti:
"Antrenman sahası gerçekten elit seviyede. Burada çok güzel antrenmanlar çıkaracağımıza eminim. Takım arkadaşlarım da beni çok hoş karşıladı. Onlarla da çok iyi vakit geçireceğimizi ve başarılara imza atacağımıza eminim. Ailenin parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarımız gerçekten bir sürü mesaj yağdırdılar. Bana gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Umarım saha içerisinde gerekli cevabı vereceğim."
İstanbul'un çok özel bir yer olduğunu aktaran Lang, "Otelden camdan baktığım zaman eski okulumu gördüm. Gerçekten özel bir anlamı var ve tekrar evimde olduğum için çok mutluyum." diyerek sözlerini tamamladı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 26. şampiyonluğuna ulaşan ve bu zaferi doyasıya kutlayan Galatasaray'da gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Yaz transfer döneminde genç ve potansiyelli isimleri listesine alan Cimbom'dan flaş bir hamle geldi. Sarı kırmızılılar, bu sezona damga vuran Senegalli o genç yıldız için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2025-2026 Trendyol Süper Lig sezonunu şampiyon bitiren Galatasaray'ı kabul edecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray bu sezon büyük bir başarıya imza attı ve Trendyol Süper Lig'de üst üste 4. kez şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılılar şampiyonluk coşkusunu RAMS Park'ta doyasıya kutladı. İşte Cimbom'un kupasına kavuştuğu o anlar... -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk kutlamalarının ardından açıklamalarda bulundu. Özbek taraftarlarının merakla beklediği "Icardi ile devam edilecek mi?" sorusuna yanıt verdi.