Galatasaray’da ilk transfer tamam! Can Armando Güner İstanbul'a geliyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, her konuda anlaşma sağladı genç futbolcu Can Armando Güner'i İstanbul'a getiriyor.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.01.2026 22:10
- Güncelleme Tarihi: 08.01.2026 22:44
Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırmış durumda.
Takımda düşünülmeyen bazı isimlerle yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, devre arasının ilk transferinde Can Armando Güner için geri sayıma geçti.
A Spor'un haberine göre genç futbolcunun İstanbul'a geliş tarihi netleşti.
Can Armando Güner'in, 9 Ocak Cuma günü İstanbul Havalimanı'na iniş yapması bekleniyor.
Genç oyuncunun, İstanbul'a geldikten sonra cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisini tribünden takip edeceği ifade ediliyor.
Galatasaray yönetimi, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach ile anlaşma sağlayarak resmi süreci büyük ölçüde tamamladı.
Transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.
Sarı-kırmızılıların bu transfer için Alman ekibine yaklaşık 200-250 bin Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtiliyor.
Alt yaş kategorilerinde Almanya ve Arjantin milli takımlarında forma giyen Can Armando Güner, dikkat çeken bir potansiyele sahip.
Babası Türk olan genç futbolcu, hücum hattının her bölgesinde görev yapabilen çok yönlü yapısıyla öne çıkıyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Stuttgart'ta sol bek Maximilian Mittelstadt, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. RAMS Park'taki atmosferin kendilerini beklediğini bildiklerini belirten Alman futbolcu, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerek Victor Osimhen'in tehlikesine vurgu yaptı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi. -
Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin'in konuğu olan Fenerbahçe Medicana, maçtan 3-0 galip ayrıldı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 3 Kasım Salı günü evinde Stuttgart ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)