Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Trabzonspor ile oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.01.2026 - 20:03
- Güncelleme Tarihi: 05.01.2026 - 20:14
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Süper Kupa yarı finali öncesi açıklamalarda bulundu. Buruk Torreira ve Lemina'nın ilk 11'de olmama sebeplerini açıkladı.
İŞTE BURUK'UN SÖZLERİ
"Tabii ki final değil, finalin havası daha farklı oluyor. Finale çıkma maçı. İki takımın da çok isteyeceğini, çok mücadele vereceğini düşünüyorum. İki takımın da kazanmak adına hamleleri olacak. Kazanmak istiyoruz, kazanmak için buraya geldik. Galatasaray'ın amacı kupayı kazanmaktır her zaman. Taraftara teşekkür etmek istiyorum. Soğukta bile bizi karşıladılar. İnşallah bu sevinci onlara yaşatırız."
LEMINA VE TORREIRA HAKKINDA
"Elimizdeki en hazır oyuncularla oynamaya çalıştık. Mario Lemina, dün katıldı ve hastalığı da vardı. Bugün de buraya geldi. Kulübede olacak. İhtiyacımız olduğunda kullanacağız. Tek antrenman yapabildi. Lucas Torreira da izinli oyunculardan biriydi. Geldiğinden bu yana takımın en önemli parçalarından biri. Yazın ilk gelenlerden biridir her zaman. Devre arasında 2-3 gün daha izin aldı. Ailesiyle vakit geçirmek istedi. O yüzden ona da biraz fazla izin verdik ve iki antrenmana çıktı. O yüzden başlamayacak. Çok kaliteli iki orta sahamız Gabriel Sara ve İlkay Gündoğan var. Topun bizde kalması önemli olacak."
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer döneminde orta sahaya bir takviye yapmayı planlayan Galatasaray'ın, Devler Ligi'nde Monaco formasıyla kendilerine rakip olan o ismi gündemine aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... (GS SPOR HABERİ) -
Ara transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, İspanya La Liga devi Real Madrid'in dünyaca ünlü stoperi Antonio Rüdiger'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Öte yandan 32 yaşındaki oyuncunun transfer formülü de ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın, Galatasaray'ın yıldız futbolcularından birine ilgisi olduğu ve oyuncuyu takip listesine aldığı belirtildi. İşte detaylar... -
Galatasaray, Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile 10 Ocak Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacağı derbinin hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.