Galatasaray'da transferde Ugarte gelişmesi! Görüşmeler...
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig devlerinden Galatasaray'da, orta saha transferi için listede bulunan isimlerden bir tanesi Manuel Ugarte. Uruguaylı oyuncunun kadroya eklenmesi ile alakalı transferde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.01.2026 06:41
Ara transfer dönemi için yaklaşık 70 milyon euro bütçe ayıran Galatasaray, bu parayı sezon sonu harcamanın hesaplarını yapıyor. Orta alanda geldiği gibi ilk 11'de forma giyebilecek bir oyuncu arayan sarı-kırmızılılar, yıldız transferine para ayırmak için çözümü satın alma opsiyonlu kiralama formülünde buldu. Atalanta'dan Ederson ve Club Brugge'den Onyedika için kulüplerinin 25 milyon euro'nun üzerinde bonservis istemesiyle yönetim böyle bir karar aldı. Ederson ve Onyedika'dan vazgeçilmedi ancak Ugarte olursa, bu iki isim sezon sonuna bırakılacak.
KARAR SEZON SONUNDA
İngiliz devinde 12 maçta toplam 432 dakika süre alan Uruguaylı dinamo, Dünya Kupası'nı düşünerek ayrılmaya sıcak bakıyor. Fotomaç'ın haberine göre, sarı-kırmızılılar önümüzdeki günlerde Manchester United ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
Bonservisine 50 milyon euro ödenen 24 yaşındaki Ugarte'nin kulübüyle 3 sene daha sözleşmesi bulunuyor. Kiralama formülü üzerinde duran Galatasaray, sözleşmeye konulacak satın alma maddesinin zorunlu olmasını istemiyor. Bu plan tutarsa, sezon sonu için orta saha transferi daha detaylı bir şekilde masaya yatırılacak.
TORREIRA VE MUSLERA FAKTÖRÜ
Vatandaşları Lucas Torreira ve Fernando Muslera'ya Galatasaray'ı soran Ugarte, oldukça olumlu bir geri dönüş aldı. İki isimden de aldığı olumlu referansın ardından parçalı formayı giymeyi kabul eden Uruguaylı yıldız futbolcu, artık iki kulübün yapacağı görüşmeler sonrasında çıkacak kararı beklemeye başladı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-kırmızılıların İtalyan yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçmeye hazırlandığı öğrenildi. İşte detaylar... -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, MHK ile ilgili "Bir hafta sonra lig başlayacak ortada MHK yok! Başkanı tutuklanmış!" dedi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Ara transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın, dünya yıldızı o ismin transferinde bir adım öne geçtiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da lige verilen arada çalışmalar tüm hızıyla sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda, deneyimli orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan hakkında önemli bir karar alındı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)