GALATASARAY HABERİ: Mauro Icardi'den olay talep! Okan Buruk ile görüştü ve...
Galatasaray'da son 2 maçta yedek kulübesinde yer alan Mauro Icardi, yeniden ilk 11'de oynayabilmek için teknik direktör Okan Buruk'a flaş bir öneride bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.10.2025 - 11:31
Liverpool ve Beşiktaş maçlarında ilk 11'e alınmayan Mauro Icardi, yedek kalmayı kabullenemedi.
Maç önü ısınma hareketlerini soyunma odasında yapan Icardi, 90 dakikanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak stattan hızlıca ayrılmıştı.
Süper Lig'de 5 gole imzasını koyan Arjantinli santrfor, Osimhen'in takıma dönüşüyle hocasından kesik yedi.
Teknik direktör Okan Buruk'un fizik olarak hâlâ yüzde yüz hazır görmediği tecrübeli yıldızı, hücumda hareketsiz kaldığı gerekçesiyle 11'de yer vermediği öğrenildi.
3-5-2'Yİ ÖNERDİ
Sabah'ın haberine göre; Okan Buruk ile görüşen 32 yaşındaki santrforun, 3-5-2 sisteminin denemesini istediği kaydedildi.
Osimhen'le birlikte çift forvetli düzeni hem kendisi hem de takım için ideal gören yıldız oyuncu, bu düşüncesini teknik heyetle paylaştı.
Üçlü savunmayla çıktığı Alanya deplasmanında rakibine çok fazla pozisyon veren Galatasaray, dörtlü dizilişe döndüğü Liverpool maçında kalesini gole kapatmıştı.
Öte yandan Okan Buruk ise şu an için planlarını hazırladığı ve Arjantinli için kararını verdiği ifade edildi.
Tek forvetli sisteme alışkın durumda olan sarı-kırmızılılarda, teknik direktör Okan Buruk'un ilk tercihi Osimhen'den yana. Deneyimli çalıştırıcının güncel planlamada Mauro Icardi'yi B planında tuttuğu ortaya çıktı.
DİĞER HABERLER
-
Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4 hafta sonunda 9 puan toplayan ve ilk 8'i hedefleyen Galatasaray, bugün RAMS Park'ta Union Saint-Gilloise önünde 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Kritik karşılaşma öncesi Okan Buruk'un ilk 11'i ise şekillendi. İşte ayrıntılar... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında sahasında Union Saint-Gilloise'yi ağırlayacak. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk kritik mücadele öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da ara transfer harekatı dört bir koldan devam ediyor. Hücum hattına takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılılar, Atalanta forması giyen Ademola Lookman'ın peşine düşmüştü. İtalyan temsilcisinin transfere 'tamam' diyeceği rakam ise ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da ara transfer operasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Sarı kırmızılı kulüp ocak ayında gelecek ve gidecek oyuncularla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Cimbom'a transferde beklemediği bir haber geldi. Aslan'da tüm transfer planlarının adeta altüst olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)