Okan Buruk açıkladı: Osimhen Liverpool maçında oynayacak mı?
Son dakika Galatasaray haberleri: 30 Ekim Salı günü sahasında Liverpool'u ağırlayacak olan Galatasaray'da Victor Osimhen belirsizliği devam ediyor. Corendon Alanyaspor karşısında yaklaşık 10 dakika süre alan yıldız futbolcunun, İngiliz ekibiyle yapılacak mücadelede süre alıp almayacağını Okan Buruk açıkladı. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.09.2025 09:46
- Güncelleme Tarihi: 28.09.2025 10:02
Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Liverpool ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Victor Osimhen belirsizliğine son noktayı Okan Buruk koydu.
Corendon Alanyaspor maçı sonrası Nijerya basınından All Nigeria Soccer'a konuşan Buruk, "Onu on dakika oynatmak istedik. Acıyı hissetmesini istedik. Bazen acı oluyor ve bu acıyla oynamak önemli. Fiziksel olarak henüz %100 hazır değil. Milli takımdan döndüğünden beri takımla bir antrenman yapmadı. Perşembe günü bizimle kısa süreli çalıştı."
Liverpool maçı hakkında konuşan Türk teknik adam, "Ağrısını ve fiziksel durumunu değerlendirip sonraki maçı ona göre düşüneceğiz. Barış oyundan çıkarken oraya bir kanat oyuncusu girmesini istemiş olabilir ama ben özellikle Osimhen'i oyuna aldım. 10 dakika oynamasını, sonraki maçta forma giymesini ve bize katkı sağlamasını istedim." ifadelerini kullandı.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Stuttgart maçında sakatlanan Victor Osimhen'in, Amed SF maçı kadrosundan çıkarıldığını ve dizinden ameliyat olacağını açıkladı. -
Galatasaray'dan kiralık olarak Brezilya ekibi Vasco forması giyen Carlos Cuesta hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Brezilya ekibin Kolombiyalı futbolcunun bonservisini alıp alamama konusunda kararını verdi. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray'a 780 bin TL, Beşiktaş'a ise 670 bin TL para cezası verdi. PFDK, Amed Sportif Faaliyetler futbolcusu Samuel Ballet'i de 3 resmi müsabakadan men etti. -
Galatasaray'ın Aleksey Batrakov'un yıllık ücretini 5 milyon euroya, serbest kalma bedelini ise 100 milyon euroya yükseltmeyi planladığı öne sürüldü. Genç futbolcunun menajeri Vladimir Kuzmichev, bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.