TRANSFER HABERİ: Galatasaray'dan transferde Fenerbahçe önlemi!
Kerem transferinde "Türkiye'ye dönemez" maddesi koydurmadığı için Fenerbahçe'ye olası transferinde pişman olan Galatasaray, bundan sonraki futbolcu satışlarında özel bir madde eklemek istiyor. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.08.2025 06:41
Geçen sezon Kerem Aktürkoğlu'nu 12 milyon Euro'ya Benfica'ya satan Galatasaray, sözleşmeye milli oyuncunun Türkiye'ye dönüşüyle ilgili özel madde koydurmadı. Kerem de Fenerbahçe'den gelen teklifi değerlendirmeye karar verdi.
Bu gelişme, sarı-kırmızılı kulübün bundan sonra yapacağı oyuncu satışlarının tamamında yol haritası olacak uygulamayı da beraberinde getirdi.
OSIMHEN İÇİN NAPOLI AYNISINI YAPTI
Sabah'ta yer alan habere göre, Suudi Arabistan ekibi NEOM'un 40 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Barış Alper Yılmaz, Premier Lig kulüplerinin takip ettiği Gabriel Sara ve Avrupa'da piyasası olan Yunus Akgün gibi isimlere Fenerbahçe kapısı kapatılacak. Sarı-kırmızılılar, önümüzdeki dönemde yıldız oyuncularını sattığı kulüplere "Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynayamaz'' şartını kabul ettirecek.
Yönetim, Victor Osimhen'i bonservisiyle kadrosuna katarken Napoli kulübünün direttiği ilk 2 yıl için geçerli "İtalya'ya satılamaz" maddesini onaylayarak transferi gerçekleştirmişti.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer döneminde Osimhen'e bir alternatif golcü transfer etmek için çalışmalarına başlayan Galatasaray'da flaş bir isim gündeme geldi. Sarı-kırmızılı ekibin yaz transfer döneminde de gündemine gelen Ermedin Demirovic'i transfer etmek için harekete geçmeye hazırlandığı öne sürüldü. İşte detaylar... -
TFF Hukuk Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevk etti. Öte yandan Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Amed SF maçı sonrası medyada yapmış olduğu beyanlarında yer alan "futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar" nedeniyle, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da Galatasaray müsabakası sonrası medyada yapmış olduğu beyanlarında yer alan "futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen basın toplantısında sakatlığı bulunan Wilfried Singo hakkında konuştu.