Galatasaray'ın yeni transferi Leroy Sane'den! Dünyaca ünlü ismi ikna etti
Galatasaray'da transfer harekatı tüm hızıyla sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların yeni transferi Leroy Sane'nin, Cimbom'un ilgilendiği o yıldızı takıma gelmesi için ikna ettiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.08.2025 08:32
Artık kaleci transferine yoğunlaşan Galatasaray'da gözler artık tamamen Ederson'a çevrilmiş durumda.
Sarı-kırmızılılar, dört bir yandan 31 yaşındaki Brezilyalı eldiveni adeta ablukaya aldı.
Sezonun flaş transferlerinden Leroy Sane, Manchester City'de 3 sene birlikte forma giydiği eski takım arkadaşı Ederson ile transfer sürecinde hep temas halinde kaldı.
2017-2020 yılları arasında Ada'da birlikte forma giydiği Ederson ile görüşen Sane, kesinlikle Galatasaray'a gelip forma giymesi gerektiğini söyledi.
3 SENELİK SÖZ KESİLDİ
Fotomaç'ın haberine göre, Galatasaray'ın büyüme potansiyeli ve hedeflerinin oldukça yüksek olduğunu, arkadaşlık ortamı ile tribünlerin de harika olduğunu belirten Sane, Ederson'un ikna sürecinde başrolü üstlendi.
Yönetim de 31 yaşındaki eldiveni Sane sayesinde ikna etmekte güçlük çekmedi.
Sosyal medyadan Sane'nin Galatasaray formalı fotoğrafını beğenen Ederson, Galatasaray ile 3 senelik prensip anlaşmasına vardı ve Manchester City ile pazarlıkların sona ermesini bekliyor.
TAFFAREL DE DEVREDE
Ederson'un Brezilya Milli Takımı'ndaki kaleci antrenörlüğünü yapan Claudio Taffarel de transfer sürecinde çalışan isimlerden birisiydi. Hem Galatasaray hem de Brezilya'da efsane olarak gösterilen, her Brezilyalı kalecinin idolü olan Taffarel, Ederson'a Türkiye'de yaşayacağı deneyimle ilgili çok pozitif şeyler söyledi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın orta saha transferi için gündemine aldığı Aleksey Batrakov konusunda Rusya'dan dikkat çeken bir iddia geldi. Lokomotiv Moskova'nın, sarı-kırmızılıların transfer görüşmesi talebine verdiği yanıt Rusya ve ülkemiz basınında geniş yer buldu. İşte transferde tüm detaylar... -
Ve Rafael Leao transferinde düğüm çözülüyor... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için yarış halinde olduğu Portekizli yıldız, geleceğine dair kararını verdi. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki transfer tercihini yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Transferde bir süredir sessizliğini koruyan Galatasaray, ligin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Lesley Ugochukwu'nun ardından yapacağı hamleler büyük merak konusu olan sarı kırmızılı ekibin, şu ana kadar ismi hiç duyulmamış bir futbolcunun peşinde olduğu ortaya çıktı. Bu doğrultuda Cimbom'un, İngiliz devi Manchester City'nin jokeri için devreye girdiği öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin ayrıntıları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Sabah Gazetesi Yazarı Levent Tüzemen; Galatasaray'ın, Rennes ile oynadığı ve 3-3 berabere kaldığı hazırlık maçı sonrası flaş değerlendirmelerde bulundu. Birçok konu hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Tüzemen, sarı kırmızılıların yıldız oyuncusuna sert eleştirilerde bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)