GALATASARAY HABERİ: İşte Osimhen'in ilk 11'de yer alacağı maç! Okan Buruk kararını verdi
Galatasaray'ın rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Victor Osimhen hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Nijeryalı yıldızın, sarı kırmızılı formayla ilk 11'de yer alacağı maç belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.08.2025 10:06
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen'in İstanbul'a ilk geldiğinde Okan Buruk'a söyledikleri ortaya çıktı.
Nijeryalı forvetin, imza atmak için İstanbul'a geldikten sonra teknik direktör Okan Buruk'a, "Ne zaman oynayacağım hocam?" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Antrenman eksiği olan ve fiziksel anlamda hazır durumda olmayan Nijeryalı golcünün, her şeye rağmen Gaziantep ile oynanacak Süper Lig maçında kadroda olması bekleniyor.
Bunun yanı sıra Osimhen'in ilk 11'de yer alacağı mücadele de belli oldu.
Takvim'in haberine göre, Victor Osimhen'in 2. haftada oynanacak olan Karagümrük maçında ise ilk 11'de başlaması bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 10. haftası büyük heyecana sahip oldu. Trabzonspor ve Galatasaray kazanırken; Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe ise Göztepe karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu gelişmelerin ardından Süper Lig'de puan durumu güncellendi. -
Galatasaray'da İkinci Başkan Metin Öztürk, tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'da İkinci Başkan Metin Öztürk'ün ardından, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu da istifa ettiğini açıkladı. -
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Aleksey Batrakov, Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine girdi. 2 dev kulübün Stuttgart maçında izleyeceği Rus futbolcuyla bir başka 2 dev kulübün de ilgilendiği öne sürüldü.