TRANSFER HABERİ: Galatasaray Davinson ile masaya oturuyor! İşte oyuncunun talebi
Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Leroy Sane ve Victor Osimhen transferlerinin ardından iç transfere yöneldi. Aslan, mevcut sözleşmesinden memnun olmayan Davinson Sanchez için sözleşme görüşmelerine başlayacak. İşte Kolombiyalı yıldızın istediği ücret. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.08.2025 06:40
Son iki sezonda Galatasaray en başarılı ve en istikrarlı isimlerinden biri olan Davinson Sanchez yeni sezon öncesi de büyük bir güvence...
Ancak Kolombiyalı yıldız özellikle yeni transferlerin maaşlarını baz alarak sözleşmesinde iyileştirme talep ediyor.
Davinson'un menajerinin Lazio maçı öncesinde İstanbul'a geldiği ve bu hafta içinde yöneticilerle bir araya geleceği öğrenildi.
2023-24 sezonunun başında Tottenham'dan transfer edilen ve 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli yıldız net 3.2 milyon euro maaş alıyor.
Takvim'de yer alan habere göre; Sanchez garanti ücretinin minimum 5 milyon euro seviyesine çekilmesini istiyor.
Galatasaray yönetiminin Okan Buruk'un en çok güvendiği isimlerden biri olan Kolombiyalı stoperin talebine olumlu yaklaştığı ve kısa sürede imzaların atılacağı belirtiliyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maç öncesi kulübün Kemerburgaz Tesisleri'ne gelen başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ile saha içinde görüştü. İşte o anlar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi. -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Stuttgart'ta sol bek Maximilian Mittelstadt, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. RAMS Park'taki atmosferin kendilerini beklediğini bildiklerini belirten Alman futbolcu, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerek Victor Osimhen'in tehlikesine vurgu yaptı.