GALATASARAY HABERİ - Ederson transferinde kritik gelişme! Pep Guardiola kararını verdi
Son dakika Galatasaray transfer haberi | Fernando Muslera'nın vedasıyla kaleci arayışlarını hızlandıran Galatasaray, rotasını dünya yıldızlarına çevirdi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki en dikkat çekici isimlerden biri de Manchester City'nin tecrübeli kalecisi Ederson'du. İngiliz ekibinin teknik direktörü Pep Guardiola, Brezilyalı eldivenin geleceğiyle ilgili kararını verdi. İşte ayrıntılar... (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.07.2025 18:36
- Güncelleme Tarihi: 29.07.2025 21:18
2025/26 sezonu öncesi kadrosunu güçlendirmek için arayışlarına devam eden Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor.
Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan sarı-kırmızılılar, ilk olarak Alman yıldız Leroy Sane ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Sane takviyesi sonrası tüm odağını Victor Osimhen transferine veren yönetim, Nijeryalı yıldızın transferinde de mutlu sona ulaştı.
Sarı-kırmızılıların bu hafta içerisinde İstanbul'a getirmeyi planladığı 26 yaşındaki golcüyle 3+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Galatasaray'da Sane ve Osimhen transferleri sonrası öncelik kaleci transferine verilecek.
14 yıldır kaleyi koruyan Fernando Muslera'nın ayrılığı sonrası bu bölgeye takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılıların gündemine gelen isimlerden biri de Ederson olmuştu.
Galatasaray'ın Manchester City forması giyen Brezilyalı eldivenle anlaşma sağladığı ve İngiliz ekibiyle görüşmelerin sürdüğü öne sürülmüştü.
Ederson'un sarı-kırmızılı takıma transferine ilişkin Fransız basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.
PEP'TEN TRANSFERE ONAY
Sport.fr'de yer alan haberde; Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın, tecrübeli kalecini transfer olmasına karşı olmadığı belirtildi.
Haberde ayrıca Ederson'un İngiliz devinden ayrılmak istemediği aktarıldı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, resmi sosyal medya hesaplarından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. İşte o paylaşımlar... | Son dakika spor haberleri -
Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık iddiası gündeme geldi. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin sarı-kırmızılı ekibin yıldızını çok istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray, devre arası transfer döneminde sol kanadını Said El Mala ile güçlendirmeyi hedefliyor. Köln formasıyla bu sezon 8 maçta 4 gol ve 1 asist üreten 20 yaşındaki Alman yıldız için sarı-kırmızılıların transfer planı belli oldu. İşte detaylar... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında TÜMOSAN Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Okan Buruk, Abdülkerim Bardakçı'nın yokluğunda savunma hattını belirledi. İşte Galatasaray'ın Konyaspor maçı muhtemel 11'i... (GS spor haberi)