TRANSFER HABERİ: Galatasaray'dan sürpriz kaleci hamlesi! Osimhen'in vatandaşı...
Yeni sezon hazırlıkları sürdüren Galatasaray, transferde de hareketli günlerden geçiyor. Victor Osimhen'i bonservisi ile transfer etmek için seferber olan sarı-kırmızılılar, kaleci transferinde de Nijeryalı golcünün vatandaşını gündemine aldı. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.07.2025 - 09:41
- Güncelleme Tarihi: 12.07.2025 - 10:06
Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.
Transferde önceliği kaleci ve Victor Osimhen transferine veren sarı-kırmızılılar Nijeryalı golcüyü kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor.
Muslera'nın ayrılığının ardından kaleci transferinde de çalışmalarını sürdüren Cimbom'un ismi birçok isimle anılmıştı.
Son olarak Afrika basınından flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların kaleye de Osimhen'in vatandaşını transfer etmek için çalışmalara başladığı iddia edildi.
İŞTE O HABER
Panafricafootball'un haberine göre, Galatasaray, Udinese forması giyen 25 yaşındaki Nijeryalı eldiven Maduka Okoye gündemine aldı.
25 yaşındaki kaleci için Aslan'ın Udinese'ye şartlarını sorduğu ve İtalyan ekibinin de 15 milyon Euro'luk bir bonservis beklentisi olduğu aktarıldı.
Haberde ayrıca Maduka Okoye'nin Mart 2024'teki Lazio maçında yasadışı bahise karıştığı gerekçesi ile inceleme altında olduğu da belirtildi.
İtalyan ekibi Okoye'yi 2023 yılında 6 milyon Euro bedelle Watford'dan kadrosuna katmıştı.
Geçtiğimiz sezon Udinese forması ile 26 maça çıkan Okoye, kalesinde 40 gol görürken 5 maçta da kalesini gole kapatmayı başarmıştı.
Nijerya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan 25 yaşındaki isim, 18 maçta görev aldı.
Transfermarkt verilerine göre 7 milyon 500 bin Euro değeri bulunan Maduka Okoye'nin Udinese ile sözleşmesi 2028 yılında sona erecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle birçok önemli maçta forma giyemeyen Ismail Jakobs ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı kulüpten, Senegalli futbolcuya uyarı geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında evinde Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele öncesi sarı kırmızılılarda büyük bir endişe yaşanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın sezon başında Udinese'ye kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo, İtalyan ekibinde gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başardı. 26 yaşındaki futbolcunun ortaya koyduğu oyun Galatasaraylı taraftarlar arasında da büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, derbinin hakemi Yasin Kol ile ilgili tepkilerini dile getirmeyi sürdürürken TFF'nin davetine katılmama kararı aldıklarını açıkladı. İşte detaylar...