Galatasaray HDI Sigorta ABD'li voleybolcu Thomas Jaeschke'yi kadrosuna kattı
Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, ABD'li smaçör Thomas Jaeschke'yi kadrosuna dahil etti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.07.2025 - 15:16
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Jaeschke ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Profesyonel voleybol kariyerine 2012 yılında Loyola Chicago Üniversitesi'nde başlayan 31 yaşındaki voleybolcu, sırasıyla Asseco Resovia Rzeszow, NBV Verona, Allianz Milano, Beijing BAIC Motor, Halkbank ve Osaka Bluteon takımlarında forma giydi.
Kulüp kariyerinde 2 NCAA, 1 Çin Ligi ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunan Thomas Jaeschke, forma giydiği karşılaşmalarda birçok kez en iyi smaçör, en skorer oyuncu ve en iyi manşet alan oyuncu olarak seçildi.
Açıklamada, "Thomas Jaeschke'ye 'Galatasaray HDI Sigorta'ya hoş geldin' der, başarılarla dolu bir yıl geçirmesini dileriz." denildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında RAMS Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. -
Suudi ekibi NEOM SC'den teklif alan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı kulüpte devam etmek için fedakarlığa gitti. 32 yaşındaki golcü Cimbom'da kalabilmek için mevcut sözleşmesindeki bonustan vazgeçme kararı aldı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Ocak ayı transferleri için kolları sıvayan Galatasaray, Atalanta'nın Nijeryalı yıldızı Ademola Lookman'ı yeniden gündemine aldı. Yaz transfer döneminde de adı sarı-kırmızılı ekiple anılan Nijeryalı yıldızı Okan Buruk'un da çok istediği aktarıldı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray Kulübü, sözleşme durumu yılan hikayesine dönen Barış Alper Yılmaz'da mutlu sona ulaştı. Milli futbolcu ile sarı kırmızılı yönetim her konuda anlaşmaya vardı. İşte Barış Alper'in sözleşme şartları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)