TRANSFER HABERİ: Galatasaray yıldız avına çıktı!
Sezonu Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları ile çifte kupayla kapatan Galatasaray, yeni sezon yapılanması için transferde gaza bastı. Leroy Sane ve Bernardo Silva gibi bir çok dünya yıldızını listesine ekleyen sarı-kırmızılılarda son olarak Kolo Muani ismi gündeme geldi. İşte detayar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.06.2025 - 06:40
Sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray, yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmak için harekete geçti.
Transfer çalışmalarında bayramda da ara vermeyen Galatasaray'da özellikle Leroy Sane ve Bernardo Silva isimleri iyice ön plana çıkmış durumda.
Bayern Münih'le sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sane'yi Fenerbahçe'ye kaptırmak istemeyen Cimbom, yıldız futbolcunun menajeriyle bir kez daha bir araya geldi. Görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi.
Sarı-kırmızılılar Manchester City'nin on numarası Bernardo Silva'yı da yakın markajda tutuyor. Suudi kulüplerinin de ilgilendiği 30 yaşındaki Portekizli futbolcu, Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.
Fotomaç'ın haberine göre, Leroy Sane ve Bernardo Silva için yoğun mesai harcayan Cimbom, son olarak Kolo Muani'ye de kancayı taktı.
Aslan'ın listesindeki bir diğer isim ise PSG'li Kolo Muani. Eğer Osimhen giderse 28 yaşındaki Fransız golcü için düğmeye basılacak. Muani'yi bu sezon kiralık oynadığı Juventus da istiyor.
DİĞER HABERLER
-
Gelecek sezon yapılanması için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği Belçikalı orta saha için Avrupa'dan dev kulüplerin de devreye girdiği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın santrforu Victor Osimhen'in yokluğu, TÜMOSAN Konyaspor maçında da sarı-kırmızılıları zorladı. Nijeryalı yıldızın kaçırdığı 10 resmi maçın yarısında Aslan rakiplerine diş geçiremezken, Cimbom bu periyotta 5 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. -
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Konyaspor maçından sonra yaşanan olaylar ve TFF'nin "Ayak oyunu" açıklamasıyla ilgili GSYİAD'da konuştu. İşte Özbek'in tepki dolu sözleri... -
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Tümosan Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray, zirve yarışında önemli bir kayıp yaşadı. Sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasının bedelini adeta ligde ödedi. İşte ortaya çıkan o istatistik... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)