GALATASARAY TRANSFER HABERİ - Dursun Özbek açıkladı! Osimhen'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif
Son dakika Galatasaray transfer haberi | Hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası zaferlerinde başrol oynayan Victor Osimhen'in Galatasaray'daki geleceği netlik kazanmış değil. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüsü için transfer iddiaları artarken kulüp başkanı Dursun Özbek'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Özbek, Osimhen'in dev bir teklif aldığını duyurdu. İşte ayrıntılar… (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.05.2025 10:36
Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında sahasında Bellona Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
2024/25 sezonunda çifte kupa sevinci yaşayan sarı-kırmızılılarda gözler transfere çevrildi.
Yönetim ilk olarak sezon başında Napoli'den kiraladığı ve gösterdiği performansla göz dolduran Victor Osimhen'in bonservisini almak istiyor.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nijeryalı süper yıldızın transferine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Milliyet'e konuşan Özbek, Victor Osimhen'in transferi konusunda adım atabilmek için futbolcunun kararını beklediklerini söyledi.
"3 SENELİK 120 MİLYON EURO'LUK TEKLİF ALMIŞ"
Dursun Özbek, Nijeryalı golcünün aldığı çılgın teklifi de açıklayarak, "Suudi Arabistan'dan 3 senelik 120 milyon Euro'luk teklif almış. Avrupa kulüpleri ile rekabet edebiliriz ama Suudilerle imkansız. Osimhen kararını 1-2 hafta içine bize verecek. Galatasaray'da çok güzel günler geçirdi ve bu sevgiyi başka yerde bulamayacağını biliyor. Osimhen'in vereceği karara göre biz de stratejimizi netleştireceğiz" diye konuştu.
Victor Osimhen bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 40 maçta 36 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.
Napoli ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeriyse 70 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Barcelona'nın Galatasaray'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Lamine Yamal ile Mario Lemina arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Genç yıldızın "Şimdi kim olduğumu biliyor mu?" paylaşımına Lemina'dan esprili bir yanıt geldi. -
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bernd Storck, Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Barcelona karşılaşmasını analiz ettiklerini belirten Alman teknik adam, sarı-kırmızılılara karşı doğru bir çözüm bulacaklarına inandığını söyledi. -
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen'in model sevgilisi Stefanie Kim Ladewig'in kullandığı araç, Eyüpsultan'da 3 aracın karıştığı kazaya karıştı. Kazada yaralanan olmazken hamile olduğu öğrenilen Ladewig, tedbir amaçlı götürüldüğü hastanedeki kontrollerinin ardından taburcu edildi. -
A Spor Yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray futbolcusu Leroy Sane'yi eleştirdi.