TRANSFER HABERLERİ | Galatasaray'dan savunmaya flaş hamle! Mertens'in vatandaşı geliyor
Trendyol Süper Lig'de an itibarıyla lider konumda bulunan ve şampiyon olduğu takdirde doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılım sağlayacak olan Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına da başladı. Sarı-kırmızılılar son olarak defans hattı için o ismi gündemine aldı. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.04.2025 - 11:55
Ziraat Türkiye Kupası'nda Tümosan Konyaspor'u 5-1'le geçen ve adını finale yazdıran sarı kırmızılılar ligde son 6 maçta hata yapmayarak sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyor.
Teknik heyet şampiyonluk yarışına konsantre olurken yönetim de transfer için düğmeye bastı.
Gelecek sezon Avrupa kupaları için iddialı bir takım kurmak isteyen sarı kırmızılılar İngiltere'ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor.
SAVUNMAYA FAES HAMLESİ
Fotomaç'ta yer alan habere göre, Premier Lig'den düşen Leicester City'nin savunma oyuncusu Wout Faes'in Galatasaray'ın listesinde olduğu belirtildi.
STOPER VE SOL BEK OYNAYABİLİYOR
Stoper ve sol bek bölgelerinde görev yapabilen Belçikalı oyuncu bu sezon Leicester'da 32 maça çıktı, 2 gol attı.
Sarı kırmızılı yönetim Leicester City'nin küme düşmesini transferde fırsat olarak görüyor.
27 yaşındaki yıldız ismin sözleşmesi Haziran 2027'de sona eriyor.
Belçika Milli Takımı'nda 26 maçta görev alan Wout Faes'in güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro olarak gösteriliyor.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4'üncü haftasında Hollanda temsilcisi Ajax, yarın Johan Cruijff Arena'da TSİ 23.00’te Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Ajax Teknik Direktörü John Heitinga açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçında Ajax'a konuk olacak Galatasaray'ın kamp kadrosu açıklandı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 5 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Ajax ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda Hollanda temsilcisi Ajax ile kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızlılar, Ajax maçını da kazanarak Devler Ligi'nde 9 puana ulaşmak istiyor. Öte yandan teknik direktör Okan Buruk, kritik mücadele öncesi ilk 11'ini netleştirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)