GALATASARAY HABERİ - Osimhen'den geleceği için flaş karar! Şampiyonluk gelirse...
Son dakika Galatasaray transfer haberi | Galatasaray'ın yıldız forveti Victor Osimhen'in geleceğiyle ilgili belirsizlik sürüyor. Son olarak 26 yaşındaki golcü hakkında çarpıcı bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar... (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
 - Yayın Tarihi: 16.04.2025 - 11:13
 
Galatasaray'a sezon başında kiralık olarak katılan, attığı gollerle kısa süre içinde sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Victor Osimhen'in geleceği merak ediliyor.
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Reeder Samsunspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta takımının 2. golünü atan Osimhen, maçın ardından önemli açıklamalarda bulunmuştu.
Nijeryalı yıldız, "Hep söylentiler oluyor benimle ilgili. Ama ben anı yaşıyorum. Şu anda keyfime bakıyorum. Taraftar da inanılmaz destek oldu bana. Sadece bana da değil arkadaşlarımın ve ailemin de yanında oldular. Herkes için en iyisi ne olacaksa karar alınacaktır. Fakat Galatasaray sonsuza kadar kalbimde olacak." ifadelerini kullanmıştı.
Osimhen hakkında son olarak önemli bir transfer gelişmesi yaşandı.
OSIMHEN'İN TEK ODAĞI ŞAMPİYONLUK
26 yaşındaki futbolcunun, hiçbir kulübe "evet" demediği ve tek konsantrasyonun Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak olduğu belirtildi.
Milliyet'te yer alan haberde, "Şampiyonluk benim kişisel meselem" ifadelerini kullanan dünyaca ünlü forvetin bu nedenle Galatasaray ile yaşayacağı şampiyonluğa odaklandığı ifade edildi.
Haberin devamında ise sarı-kırmızılılarda bu yüzden herhangi bir şekilde kaygı duyulmadığı ve oyuncunun kararına saygı duyulacağı vurgulanırken, Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda ise Victor Osimhen'in Şampiyonlar Ligi faktörü ile takımda kalabileceği belirtildi.
Haberde son olarak sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek ile Sportif AŞ Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu'nun Osimhen'in yaz döneminde Galatasaray'da devam etme ihtimaline göre hazırlık yaptığı ve gerekli finansal kaynağın oluşturulacağı vurgulandı.
DİĞER HABERLER
-  
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin sözleşme durumuyla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılı yönetim, yaptığı açıklamalar sonrası Arjantinli forvetin menajeri Elio Pino'ya sert bir uyarıda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)  -  
Galatasaray'ın son oynadığı Trabzonspor maçında stoperdeki başarılı performansıyla alkış toplayan Mario Lemia, adeta Okan Buruk'un yeni jokeri olmuştu. Yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Gabonlu yıldızın sözleşmesine dair ise yeni bir detay ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)  -  
Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Ajax ile oynayacağı maçta Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien düdük çalacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)  -  
Galatasaray'ın yaz transfer döneminde takımdan ayrılma ihtimali yüksek olan isimlerden biri olan Barış Alper Yılmaz, Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Neom SC'nin ilgisini çekmişti. Sarı-kırmızılı kulübün 50 milyon euro civarında bir bonservis beklentisi bulunan milli futbolcu, son haftalarda yaşadığı form düşüklüğüyle gündeme geldi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri