Osimhen'in bonservisi yapay zekadan! Galatasaray'dan görülmemiş transfer hamlesi
Galatasaray'da herkes gelecek sezon Victor Osimhen'in takımda kalıp kalmayacağını merak ediyordu. Sarı kırmızılı kulübün, Nijeryalı yıldızın bonservisini alabilmek için görülmemiş bir hamle yapacağı kaydedildi. İşte Cimbom'un o planı... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.04.2025 06:40
Galatasaray, Victor Osimhen'in transferi konusunda hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Nijeryalı yıldızı sezon sonunda bonservisi ile kadrosuna katmak isteyen G.Saray, 66 milyon Euro'luk satın alma hakkına sahip.
Bu sezonun başında 9 milyon Euro'ya kiralanan oyuncu için Aslan'ın rakipleri ise Avrupa'nın dev ekipleri. Aralarında Chelsea, Manchester United, Juventus'un da bulunduğu çok sayıda takım Osimhen için nabız yokluyor.
Sabah'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı yönetim ise oyuncuyu kadrosunda tutmak için maddi hazırlıklarını yaparken, taraftarı da bu transfere ortak edeceği bir projeyi hayata geçirmek için geri sayıma başladı...
YENİ AYRICALIKLAR ÜYELERİ BEKLİYOR
Yapay zekâ destekli yeni mobil uygulaması sezon sonuna kadar tanıtılıp hayata geçirilecek. Farklı üyelikleri barındıran uygulamada 2 bin 500 TL'lik premium üyelik ile birlikte kulübe de dev bir gelir kapısı açılacak.
Bu üyeliğe sahip olanlara; özel jestlerden, antrenman izlemeye, futbolcularla tanışmaya kadar birçok ayrıcalık sunulacak. Galatasaray, uygulama ile ilk etapta 500 bin premium üyeye ulaşmayı hedefliyor.
Osimhen transferi için ciddi bir kaynak oluşturacak olan projeden gelecek parayla birlikte oyuncu için yapılacak 3 taksitli anlaşmanın ilk bölümünün karşılanacağı düşünülüyor.
NAPOLİ İLE MASAYA OTURULDU
Aslan, Osimhen'in transferi için Napoli'nin yöneticileri ile resmi görüşmelere başladı. G.Saray, oyuncuyu transfer etmek istediğini hem 26 yaşındaki yıldızın yetkililerine hem de Napoli idarecilerine sözlü olarak geçtiğimiz ay iletti.
Sonrasında İtalyan kulübü ile masaya oturan sarı-kırmızılılar, "Biz belirlenen satın alma bedelini ödemeye hazırız. Siz de diğer kulüplerle görüşürken bunu dikkate alın. Osimhen'in bize olumlu dönüş yapması durumunda, bonservisini alacağız" sözleriyle transferin de önünü açtı.
3 YÖNETİCİ İLGİLENİYOR
Başkan Dursun Özbek'in görevlendirdiği 3 yönetici bu proje ile yakından ilgileniyor ve son aşamaya gelindi.
Bu sezon 10 milyon Euro yıllık ücret alan Osimhen'in menajerleri ile yapılan toplantıda G.Saray'dan yıllık 15 milyon Euro'luk beklenti içinde olduğu iletilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 26 Ekim Pazartesi günü Fenerbahçe'yi ağırlayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı. -
Son dakika Galatasaray haberleri: Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Lille deplasmanından 4-2'lik skorla dönerek ilk puanlarını alan Galatasaray'da gündem Fenerbahçe derbisi. Pazartesi günü RAMS Park'ta oynanacak derbiyi kazanmak isteyen sarı-kırmızılılarda yıldız oyuncu hakkında şok bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e konuk olduğu mücadeleye Premier Lig'den 2 dev takımın gözlemci gönderdiği öğrenildi. İngiliz devlerinin, sarı-kırmızılı formayı giyen yıldız oyuncuyu yakın takip ettikleri belirtildi. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi.