Galatasaray'dan bomba transfer! Osimhen'den bilgi aldı sezon sonu geliyor
Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle planlamalarına erkenden başlayan Cimbom'dan flaş bir hamle geldi. Sarı kırmızılıların, Victor Osimhen'in kankasını kadrosuna katmak için kolları sıvadığı öğrenildi. İşte o isim ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.03.2025 08:56
Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sarı kırmızılılar adım adım 25. şampiyonluğuna giderken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Yönetim özellikle Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle transfer planlamalarına erkenden başladı.
Kurmaylar, teknik direktör Okan Buruk ile hedeflenen oyuncular hakkında sürekli iletişim halindeydi.
Bu doğrultuda Galatasaray'ın transfer operasyonuna dair yeni bir haber geldi.
Sarı kırmızılıların, İngiltere Premier Lig'de boy gösteren flaş bir yıldızı gündemine aldığı öğrenildi.
Konuya dair iddiayı ise İngiliz basını duyurdu.
İşte ayrıntılar...
G.SARAY'DA NDIDI SESLERİ!
Leicester City'nin orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi'nin, takımının Premier Lig'den düşmesi durumunda sezon sonunda Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.
Takvim'in İngiliz basınından derlediği habere göre; Nijeryalı futbolcunun milli takımdan arkadaşı Victor Osimhen'den sarı kırmızılı takım hakkında bilgi aldığı öne sürüldü.
1.83 boyundaki futbolcu, 2017 yılında Genk'ten 17.6 milyon Euro'ya alınmıştı.
Hem 6 hem de 8 numara olarak forma giyebilen Ndidi, bu sezon 22 resmi maçta 1 gol attı ve 4 asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da yıldız futbolcunun yaptığı açıklama sarı-kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı. Gündem olan sözlerin ardından yönetimin harekete geçtiği ve oyuncuyla ilgili dikkat çeken bir karar aldığı öğrenildi. İşte yaşanan gelişmenin detayları... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın sahasında konuk edeceği İspanyol devi Barcelona'da teknik direktör Hansi Flick, deyim yerindeyse teyakkuza geçti. PSG ve El Classico maçlarının yaklaşıyor olmasına rağmen Alman çalıştırıcının önceliği İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmek. İşte Flick'in takıma soyunma odasına yaptığı o uyarı... -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, evinde Bursaspor Basketbol'a 93-88 mağlup oldu. -
Galatasaray'ın, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 yendiği maç sonrası İlkay Gündoğan'dan flaş bir tepki gelmişti. Tecrübeli orta saha, karşılaşmanın ardından stadyumdan ayrılırken basın mensuplarının yönelttiği "Barcelona maçına hazır mısın?" sorusuna, "Oynamıyorum ki, niye hazır olayım?" yanıtını vermişti. İlkay Gündoğan'ın bu sözlerine teknik direktör Okan Buruk'tan cevap geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)