GALATASARAY HABERLERİ | Torreira sonrası gündemde 2 isim var!
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da Lucas Torreira sonrası gündeme 2 isim geldi. Sarı-kırmızılılar bu noktada transfer çalışmalarına hız verdi. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.03.2025 - 06:40
Sarı-kırmızılı kulüp, Boca Juniors'ın çok istediği Lucas Torreira'yı cazip bir rakama satması halinde yerine çok kaliteli bir transfer yapmaya kararlı.
Şimdiden çalışmalara başlayan Galatasaray, eski gözdesi Casemiro'yu yeniden gündeme aldı. Bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda ayrılık planları yapan 33 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temas kuruldu.
Menajeri, Casemiro'nun Güney Amerika'dan talipleri olduğunu ancak futbolcunun Avrupa'da kalmak istediğini belirterek transfere yeşil ışık yaktı.
Galatasaray, Manchester United'ın yıldız futbolcunun transferi konusunda zorluk çıkarmayacağı görüşünde. Cimbom, bir zamanlar Brezilya Milli Takımı'nın değişmez ismi olan Casemiro için lig biter bitmez resmi teklif sunacak.
Fotomaç'ta yer alan habere göre Real Madrid'de beş kez Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldıran Casemiro, 2022'de 70 milyon euro'ya Manchester United'a transfer olmuştu.
XHAKA DA LİSTEDE
Torreira'nın ayrılması durumunda ön libero mevki için Casemiro'yla ilgilenen Galatasaray, Bayer Leverkusen'in yıldızı Granit Xhaka'yı da ciddi şekilde düşünüyor. 32 yaşındaki Arnavut asıllı İsviçreli yıldızı özellikle Okan Buruk'un çok istediği biliniyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da takıma katılacak oyuncuların yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de gündemde yerini alıyor. Sarı-kırmızılılarda o futbolcuyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Deneyimli ismin, kısa süre içerisinde Galatasaray'dan MLS'ee transferi resmen gerçekleşebilir. -
Son dakika BJK-FB-GS haberleri: Süper Lig'in 3 Büyükler'i Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için transfer çalışmaları başladı. Devre arasıyla birlikte takımlarına ekleme yaparak kadrolarını güçlendirmeyi hedefleyen ekiplerin, Fransa'da forma giyen bir oyuncuyu hedeflediği öğrenildi. İşte 3 Büyükler'i peşine takan o isim... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Devre arasındaki transfer döneminde, orta saha rotasyonunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, Hoffenheim forması giyen Umut Tohumcu'ya talip olmuştu. Alman kulübünün, genç oyuncuyla ilgili istediği bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig’de Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü oynanacak maçların hakemleri belli oldu.