Galatasaray'a Süper Lig'den 10 numara! Transferde sürpriz gelişme
Yaz transfer sezonu çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. Mertens'in yerini doldurmak için arayışlarını devam ettiren sarı-kırmızılı ekip gündemine Süper Lig ekibi forması giyen o sürpriz ismi aldı. İşte ayrıntılar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.03.2025 - 06:40
Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan lider Galatasaray, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendirmek için kolları sıvadı.
Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek 35 yaşını devirmiş oyuncularla yollarını ayıracak Aslan, önce 38'lik Muslera'yı, ardından 37'lik Mertens'i uğurlayacak. Uzun süredir kaleci arayışlarını sürdüren Cimbom, 10 numarada da listesine sürpriz bir ismi ekledi.
Sabah'ta yer alan habere göre ligde sezonun flaş ekibi Samsunspor'un 25 yaşındaki yıldızı Carlo Holse yakın takibe alındı.
2027'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Yaş olarak genç ve dinamik bir isim düşünen teknik direktör Okan Buruk'un, Mertens profiline uyan Holse'yi istediği kaydedildi.
Galatasaray yönetimi, 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı 10 numaranın performansını izleyecek ve duruma göre sezon sonunda pazarlık masasına oturacak.
Samsunspor'un ligde 3. sırayı almasında attığı goller ve asistlerle kilit rol oynayan Holse, sağ kanatta da forma giyebiliyor. Öte yandan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde G.Saray'dan Kerem Demirbay'a telip olduğunu söylemişti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Ocak ayında iddialı hamlelerle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Cimbom'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların ara transferde ilk takviyesini o bölgeye yapma kararı aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar bahis soruşturması kapsamında gözaltına alınan genç futbolcu için kararını verdi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan Wilfried Singo ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Başarılı savunmacının, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Gakatasaray ile Samsunspor kozlarını paylaştı. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray-Samsunspor maçını flaş sözlerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)