Galatasaray'dan Granit Xhaka bombası! Sürpriz teklif yolda
Trendyol Süper Lig'de yaz transfer sezonu çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da süpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekip Bayer Leverkusen forması giyen Granit Xhaka'yı gündemine aldı. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.03.2025 - 13:26
Sezonun tamamlanmasına 3 aydan kısa bir süre kala şampiyonluk yarışını önde götüren Galatasaray'da yeni sezonun transfer çalışmaları da başlamış durumda.
Hürriyet'in Fichajes'den derlediği habere göre; Şampiyonlar Ligi'ne güçlü bir kadroyla girmek isteyen Galatasaray, Bayer Leverkusen forması giyen Arnavut asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu Granit Xhaka'nın transferi için sezon sonunda tüm şartları zorlama kararı aldı.
Alman ekibinde ikinci sezonunu geçiren ve kulübe katıldığı günden bu yana takımın değişilmezlerinden biri olan Xhaka'nın Bayer Leverkusen'in kadro planlamasında önemli bir role sahip olduğu ancak Galatasaray'ın 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunu reddetmesi zor bir teklifle cezbetmeye hazırlandığı kaydedildi.
Sarı-kırmızılıların sadece oyuncuyu değil aynı zamanda Leverkusen'i de ikna edecek bir teklif yapmaya istekli olduğu belirtilirken, Alman ekibinin de oyuncunun ayrılmak istemesi halinde uygun bir teklifte ayrılığı düşünebileceği aktarıldı.
Bayer Leverkusen'deki ilk sezonunda 50 maça çıkan ve 4 gol - 2 asistlik performans sergileyen Xhaka, takımının 128 yıllık tarihindeki ilk Bundesliga şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.
Bu sezon ise Leverkusen formasıyla tüm kulvarlarda 40 maça çıkan Xhaka, 2 gol - 7 asistlik performans sergiledi.
Piyasa değeri 17 milyon Euro olarak tahmin edilen 32 yaşındaki tecrübeli ön liberonun Leverkusen'le 3,5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bodo Glimt ile oynanacak mücadele öncesi İlkay Gündoğan gelişmesi yaşandı. Yıldız isim son antrenmanı tamamlayamadı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Galatasaray sahasında Bodo/Glimt'i konuk edecek. Zorlu mücadele öncesi Norveç ekibinin sportif direktörü Havard Sakariassen, Fotomac.com.tr'den Enes Cevahirci'nin sorularını yanıtladı. RAMS Park atmosferini hakkında konuşan Sakariassen, dev maç öncesi meydan okudu. İşte röportajın tamamı... -
Galatasaray'da gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Bodo/Glimt maçına çevrildi. Geride kalan 2 maçta 3 puan toplayan sarı kırmızılılar bu hafta kazanıp ilk 8 için avantaj sağlamak istiyor. İşte Football Meets Data'nın tüm takımlar için hazırladığı tur atlama ihtimalleri... GS SPOR HABERLERİ -
Afrika'da Yılın Futbolcusu Ödülü için 10 futbolcu belirlendi. Listede Galatasaray'ın yıldız ismi Osimhen'e de yer verildi. İşte detaylar... GS SPOR HABERLERİ