Galatasaray bek problemini çözmek için kolları sıvadı! İşte listedeki adaylar
Sezon başından bu yana hem sağ bek hem de sol bekte problem yaşayan Galatasaray, ara transfer dönemi bitmeden önce transfer yaparak bu problemi ortadan kaldırmak istiyor. Cimbom, her iki bölge için de adaylarını belirledi ve birer kişi transfer edecek. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.02.2025 - 06:40
Morata, Lemina ve Cuesta ile art arda transfer bombalarını patlatan Galatasaray şimdi de sağ bek ve sol bek takviyesi için çalışıyor.
Cimbom, Eren Elmalı konusunda Trabzonspor'la anlaşamayınca Alanyasporlu Yusuf Özdemir ve Glasgow Rangers'lı Rıdvan Yılmaz'ı gündeme aldı.
Rangers 23 yaşındaki Rıdvan için 5 milyon euro istedi, Galatasaray bu rakamı fazla buldu. Sarı- kırmızılı takım diğer sol bek adayı 24 yaşındaki Yusuf Özdemir için de Alanyaspor'la temasa geçti. İlk görüşme olumlu geçti.
Fotomaç'ın haberine göre, Aslan'ın sağ bek listesinde ise üç isim öne çıktı. Lens'in Polonyalı yıldızı Frankowski için sıkı pazarlık devam ediyor.
İspanyol medyası, Sevilla'nın 21 yaşındaki sağ beki Juanlu Sanchez'i Galatasaray'ın istediğini yazdı. ABC gazetesindeki haberde, Sevilla'nın ilk teklifi reddettiği ancak Galatasaray'ın rakamı artırarak yeni bir hamle yapacağı ileri sürüldü.
Cimbom'un sağ bek adayları arasına giren son oyuncu Wagner Pina oldu. 22 yaşındaki Pina, Portekiz'in Estoril takımında forma giyiyor.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Trabzonspor, Fenerbahçe'den Oğuz Aydın ve Galatasaray'dan Ahmed Kutucu'yu kadrosuna katmak istiyor. -
Ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Fenerbahçe ve Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Orta sahaya takviye yapmayı hedefleyen iki ekibin de gündemine Bayern Münih'in yıldızı Leon Goretzka'yı aldığı iddia edilmişti. İspanyol basınının haberine göre Real Madrid'in de Alman yıldıza talip olduğu öne sürüldü. İşte detaylar... (FB GS spor haberi) -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Kış transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi. Sarı-lacivertlilerin Galatasaray altyapısında yetişen genç futbolcuya talip olduğu öne sürüldü. İşte o isim ve detaylar... (FB spor haberi) -
Süper Lig devlerinden Galatasaray, ocak ayındaki transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların gündeme aldığı isimlerden birisi de Real Madrid'in tecrübeli yıldızı Antonio Rüdiger. Transfer listesindeki ilk isim olan Alman futbolcunun alternatifi ise belirlendi. İşte ayrıntılar...