Galatasaray Mikautadze için fiyat artırdı! İşte Lyon'un transfer yanıtı
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Hücum hattına takviye yapmak isteyen Cimbom, Lyon forması giyen Georges Mikautadze'yi gündemine almıştı. İlk teklifi reddedilen sarı kırmızılılar, yıldız futbolcu için fiyat artırdı. İşte Fransız ekibinin transfer yanıtı... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.01.2025 - 14:42
Ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın hedef bölgelerinden biri de santrfor. Bu bağlamda gündemdeki isim ise Georges Mikautadze.
Galatasaray'ın Mikautadze için Lyon'a ilk bağlamda 18 milyon euro teklif ettiği ancak Fransız ekibinin bunu geri çevirdiği öne sürülmüştü.
Ntvspor'un Telefoot'tan derlediği habere göre Galatasaray, Mikautadze teklifini güncelledi.
Haberde Galatasaray'ın Gürcü forvet için Lyon'a bonuslarla birlikte 21 milyon Euro'luk teklif sunduğu belirtildi.
Galatasaray bonservis teklifinde kulüp tarihinin rekor seviyesine çıksa da Lyon bu teklifi de reddetti.
Lyon, Mikautadze'yi yaz transfer döneminde Metz'den 18.5 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.
Bu sezon 22 maçta boy gösteren 24 yaşındaki forvet, 7 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları hız kazandı. Bu doğrultuda sarı kırmızılılar, Hakan Çalhanoğlu için yeniden devreye girdi. Milli yıldız da Cimbom'a yeşil ışık yaktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın yıldız golcüsünün hedefinde bu defa Okan Buruk var. Nijeryalı santrfor geçtiğimiz hafta Avrupa'da Burak Yılmaz'ı geride bırakarak yeni bir rekora daha imza atmıştı. İşte o istatistik... GS SPOR HABERLERİ -
Frankfurt'ta tökezleyip, Liverpool ve Bodo Glimt'i deviren Galatasaray'da, dikkat çeken bir istatistik ortaya çıktı. 28 yaş ortalamasına sahip olan ve dinamik kadrosu ile 120 km koşan sarı kırmızılılar, bireysel yetenekli dev yıldızlarıyla da kanatlandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Son dakika spor haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bodo/Glimt karşısında sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da ilk 8 hedefleri öne çıktı. Sarı kırmızılıların bu galibiyetinin de önüne geçen ise maçta yaşanan ıslık sesi oldu. Bu konuda hoparlörden ses verildi iddiası gündemde geniş yer tuttu. İşte sarı kırmızılıların açıklaması.