TRANSFER HABERİ | Galatasaray Mikautadze için tüm şartları zorluyor! İşte gözden çıkarılan bonservis....
Son dakika transfer haberi: Galatasaray, devre arasında bomba hamleler yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, ocakta Gürcü yıldız Georges Mikautadze'yi kadrosuna katmak istiyor. Bunun için seferberlik ilan eden Cimbom, o bonservisi gözden çıkardı. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.12.2024 06:40
Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray'da gündemin ilk sırasında Georges Mikautadze yer alıyor.
Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hücum hattına çok önemli bir takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, Gürcü forvet için tüm şartları zorluyor.
18.5 MILYON EURO ÖDENMIŞTI
Buruk'un listedeki bir diğer isim Paulo Dybala konusunda çekinceleri olduğu, yönetimin de "Dybala'ya 3 yılda vereceğimiz parayla Mikautadze'nin bonservisini ve maaşını karşılarız" düşüncesinde olduğu belirtiliyor.
Takvim'in haberine göre; 24 yaşındaki futbolcunun ileride kulübe gelir de kazandırabileceğini düşünen yönetimin bonuslarla beraber 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.
Ancak Lyon kulübü bu sezon düzenli olarak forma giyemese de sezon başında Metz'den alırken 18.5 milyon Euro ödediği Mikautadze'den 20 milyon Euro'nun üzerinde bir gelir bekliyor.
BURUK'UN INCE PLANLARI VAR
Kulüpler arasında görüşmelerin son sürat devam ettiği, Gürcü yıldızın Galatasaray formasını giyme konusunda oldukça istekli olduğu da öğrenildi.
Okan Buruk'un Mikautadze'yi sadece 9 numara pozisyonunda değil, forvet arkası ve kanat bölgesinde de kullanmayı planladığı gelen bilgiler arasında.
Yıldız futbolcu bu sezon 21 maçta 7 gol attı.
24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 18 milyon Euro.
Ayrıca Gürcistan Milli Takımı ile kariyerinde 35 maça çıkan Mikautadze, bu müsabakalarda 16 gol attı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için harekete Galatasaray, transferde dikkat çeken bir hamleye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin geçtiğimiz ocak ayında transferi için yoğun girişimlerde bulunduğu ancak sonrasında Atletico Madrid'in yolunu tutan Ademola Lookman için yeniden harekete geçti. Galatasaray yönetiminin, Nijeryalı yıldızı kadroya katmak adına transfer planlamasını başlattığı ifade edildi. İşte detaylar... -
Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve sezon başında Southampton'a kiralanan Elias Jelert hakkında İngiliz ekibi, verdiği kararı resmen açıkladı. İşte detaylar... -
Galatasaray ile olan sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Mario Lemina hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı yönetimin tecrübeli futbolcu hakkında aldığı karar ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Yeni sezon öncesi hücum hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Aston Villa'nın yıldızını radarına aldı. Sarı-kırmızılılarda son kararı Okan Buruk verecek. İşte detaylar...