Galatasaray'ın şikayeti sonrası Antonio Nobre Şampiyonlar Ligi'ni unuttu!
Süper Lig devi Galatasaray'ın hakkında UEFA'ya şikayette bulunduğu Antonio Nobre, o tarihten bu yana Şampiyonlar Ligi'nde maç yönetemedi ve klasmanı düşürüldü. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.12.2024 - 13:07
O GÜNDEN BERİ MAÇ ALAMIYOR
Galatasaray'ın özellikle Alphonso Davies'in oyundan atılmaması sebebiyle büyük tepki gösterdiği hakem Antonio Nobre, Bayern Münih - Galatasaray maçının ardından bir daha Şampiyonlar Ligi'nde maç yönetemedi.
KLASMAN DÜŞÜRÜLDÜ
Avrupa kupalarında çeşitli organizasyonlarda görev almaya devam eden Nobre, Bayern Münih - Galatasaray maçındaki hataları sonrasında 'Şampiyonlar Ligi hakemi' klasmanından düşürülmüş oldu.
NE OLMUŞTU?
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 2-1 kaybedilen maçın hakemi Antonio Nobre'yi UEFA Disiplin Kurulu'na şikayet etmişti.
Almanya'daki maçın 80. dakikasında Harry Kane'in ağlara gönderdiği topta yardımcı hakem Pedro Martins ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR sistemi arızalandı ve saha kenarındaki monitörde pozisyon gösterilemedi. Orta hakem Nobre, ekranda çizgi çekilemediği için protokol gereği yan hakemin kararına uyması gerekirken VAR odasıyla iki kez konuşarak golü verdi.
Sarı-kırmızılılar yaşanılan olayın VAR protokolünü çiğnediğini belirterek UEFA Disiplin Kurulu'na 5 sayfalık şikayette bulundu.
Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç içinde Nobre'ye çok büyük tepki göstermişti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, Lammens ve Ederson'dan sonra listesine sürpriz isimleri aldı. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Jose Mourinho ile yollarını ayıran Fenerbahçe, kaleci transferinde Manchester City forması giyen Ederson'u gündemine aldı. İlk teklifi reddedilen sarı-lacivertliler, oyuncuya Galatasaray'dan daha büyük bir yıllık maaş önerdi. İşte detaylar... (FB-GS Spor haberleri) -
Galatasaray, Elias Jelert'in satın alma opsiyonuyla İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton'a kiralandığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Ederson transferinde Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Galatasaray'da kaleci transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. UEFA listesinin bildirilmesine saatler kala sarı-kırmızılı file bekçisi transferini bitirmek için gaza bastı. Cimbom'un kaleci için rotasını Fransa'ya çevirdiği iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi)