TRANSFER HABERİ | Galatasaray'ın b planı belli oldu! Osimhen olmazsa...
Son dakika transfer haberi: Galatasaray, sezon başında flaş bir hamleye imza atarak Victor Osimhen'i kadrosuna kattı. Yıldız oyuncunun bonservisini almaya çalışan yönetim, transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşı b planını berlirledi. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.12.2024 06:40
7 Kasım'daki Tottenham maçında sakatlanan Mauro İcardi'de sağ ön çapraz bağında kopma ve menisküs hasarı tespit edilmişti. Ülkesi Arjantin'e giden İcardi, sakatlandıktan 24 gün sonra ameliyat oldu.
Kızlarının velayetini almaya çalışan ve operasyonu geciktiren Arjantinli forvet, Galatasaray cephesinin "İtalya'da ameliyat olmanı istiyoruz" önerisini geri çevirdi.
KULÜP DOKTORU GİDEMEDİ
İcardi, Avrupa'da bıçak altına yatsaydı, kulüp doktoru Yener İnce de bizzat ameliyatta olacaktı. Operasyon sürecinde İcardi ile anlaşamayan sarı-kırmızılılar, 6 aylık rehabilitasyon sürecini takip edecek. 'Bu sezonu kapattı' gözüyle bakılan yıldız oyuncunun yeni sezon kampına yetişmesi de şüpheli.
Sabah'ta yer alan habere göre A planını Osimhen'in bonservisini almak olarak belirleyen yönetim, Osimhen'i kadroda tutamazsa B planını devreye sokacak ve üst düzey golcü takviyesi yapacak.
Yeni sezon planlamasında birinci forvet olarak İcardi görülmüyor ve Arjantinli yıldızın sahalara ne zaman döneceği belirsizliğini koruyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da kadro planlamasında gerilerde kalan ve Okan Buruk'un şans vermediği yıldız futbolcu için için flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların o futbolcu ile devre arasında yollarını ayıracağı iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Türk futbolunun ve Galatasaray'ın unutulmaz efsanesi "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay, vefatının 35. yıl dönümünde kabri başında anıldı. -
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Kocaelispor'u 1-0 mağlup ederek tekrar liderliğe yükseldi. Maçın ardından Süper Lig'de puan durumu da güncellendi. -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kocaelispor maçı öncesi yaptığı açıklamalarda yeni transferlerin fiziksel durumuna dikkat çekerken, taraftarlardan 90 dakika boyunca sabır ve destek istedi. Buruk, hedeflerinin karşılaşmayı kazanarak liderliği almak olduğunu söyledi.