TRANSFER HABERİ | Gabriel Sara'nın eski takım arkadaşı Galatasaray'a geliyor!
Son dakika transfer haberi: Galatasaray, kanat transferi için kolları sıvadı. Takviye için harekete geçen yönetim, Gabriel Sara'ın eski takım arkadaşına göz dikti. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.11.2024 06:40
Kanat transferi yapmayı planlayan Galatasaray için İspanyol basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
Fotomaç'ın Radio Popular de Bilbao'dan derlediği habere göre; sarı-kırmızılılar, 2022-23 sezonunda Süper Lig'de Giresunspor forması giyen Borja Sainz'ı gündemine aldı.
Norwich City'de gösterdiği performansla tüm Avrupa'nın dikkatini çeken 23 yaşındaki İspanyol oyuncuyu La Liga ekibi Atletico Madrid'in de yakından ettiği vurgulandı.
14 GOLE KATKI YAPTI
Galatasaray, Gabriel Sara'nın da kefil olduğu Sainz için devre arasında İngiliz ekibiyle masaya oturma kararı aldı.
Geçen sezon başında Giresunspor'dan Norwich'e bedelsiz olarak transfer olan Sainz'ın sözleşmesi 2026'da bitiyor.
Ada temsilcisinin bu sezon harikalar yaratan oyuncuyu 10 milyon Euro'nun altında bir miktara bırakmak istemediği de gelen bilgiler arasında.
Sainz, bu sezon Norwich'te 17 maçta, 12 gol attı, 2 de asist yaptı.
GİRESUN'DA 10 GOL ATTI
Giresunspor'da Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 2022-23 sezonunda toplam 34 maça çıkan Borja Sainz, 10 gol, 4 asistlik performans sergiledi.
2 bin 745 dakika sahada kalan İspanyol oyuncu, 10 kez sarı kart görürken, 1 defa da kırmızı kartla oyundan atılmıştı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray, sahasında Stuttgart'ı ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda buludu. İşte o sözler... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında evinde Stuttgart'ı konuk edecek. Sarı kırmızılılar zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Okan Buruk ise Alman temsilcisi karşısında sahaya süreceği ilk 11'i netleştirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi.