Galatasaray'da Pogba sürprizi! İşte Okan Buruk'un transfer kararı
Mart ayında sahalara dönüş yapacak olan Paul Pogba ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fransız yıldızın, Juventus'tan ayrılacağı ve kendisine yeni takım aradığı haberleri basına yansımıştı. Pogba'nın menajerinin temas kurduğu kulüpler arasında Galatasaray'ın da olduğu belirtildi. İşte gündem yaratan transfer sürprizinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
 - Yayın Tarihi: 13.11.2024 - 06:40
 
Dünya futbolunda son 15 yıla damga vuran isimlerden biri olan Paul Pogba doping kullandığı gerekçesiyle 4 yıl yeşil sahalardan men edilmişti.
Ancak ekim ayında Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 2027/28 sezonuna kadar profesyonel olarak futbol oynaması beklenmeyen Fransız yıldızın cezasını 18 aya indirdi.
İtalyan basını mart ayında futbola geri dönüş hazırlığı yapan Pogba'nın artık Juventus formasını kesin olarak giymeyeceğini ve İtalyan kulübüyle fesih görüşmelerine başladığını yazdı.
Takvim'in haberine göre, 31 yaşındaki futbolcunun menajeri şu anda birçok takımla görüşüyor ve bu takımlar arasında Galatasaray da yer alıyor.
Sarı-Kırmızılı yönetimin tecrübeli orta saha Pogba'nın menajeri tarafından gelen bu sürpriz teklifi teknik heyete ilettiği belirtiliyor.
Ancak son maçını 3 Eylül 2023'te Empoli'ye karşı oynayan yıldız futbolcunun olası fiziksel problemleri nedeniyle Teknik Direktör Okan Buruk'un bu transfere onay vermeyeceği belirtildi.
18
 
 CAS, 2027/28 sezonuna kadar futbol oynaması beklenmeyen Fransız yıldız Pogba'nın cezasını 18 aya indirdi.
446 MAÇA ÇIKIP 76 GOL ATTI
Mart 2025'te sahalara dönmesi beklenen Paul Pogba profesyonel kariyerinde şu ana kadar 446 maça çıktı.
Fransız orta saha söz konusu karşılaşmalarda 76 kez gol sevinci yaşadı. Pogba'nın 96 da asisti var.
DİĞER HABERLER
-  
Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılan ve futbolu bırakan Belçikalı Dries Mertens, ailesi ile birlikte yeniden İstanbul'a geldi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri  -  
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...  -  
Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Trabzonspor ile kritik bir zirve yarışına çıkıyor. RAMS Park'ta taraftarının coşkusunu sırtına alarak en yakın takipçisini devirmek isteyen sarı-kırmızılılar, bordo-mavililere karşı tarihte ilk defa üst üste 6 galibiyet serisi yakalamanın hesaplarını yapıyor. Fatih Tekke'nin liderliğindeki Karadeniz ekibi, deplasman zaferiyle puan farkını 2'ye indirerek iddiasını güçlendirmeyi planlıyor. Kritik derbiyi haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.  -  
Geride bıraktığımız sezonun sonunda Galatasaray'a veda eden Dries Mertens, Trabzonspor maçı için İstanbul'a geldi. Belçikalı yıldızın oğlu Ciro Mertens'in maç yolunda üçlü çektirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri