TRANSFER HABERLERİ | Galatasaray'ın yıldızı ada yolcusu! İşte yeni takımı
Trendyol Süper Lig devlerinden Galatasaray'da ara transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılarda takıma yeni katılacak isimler haricinde takımdaki mevcut isimlerin de akıbeti merak konusu. Cimbom'da son olarak yıldız isimle ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İşte o isim ve detaylar... (GS SPOR HABERİ)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.10.2024 09:58
- Güncelleme Tarihi: 11.10.2024 10:02
Trendyol Süper Lig'in 8.haftasında Galatasaray evinde Alanyaspor'u ağırladı.
Sarı-kırmızılılar, maçın 28. dakikasında Yunus Akgün'ün attığı golle öne geçti ve ilk yarı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.
Maçın ikinci yarısında başka gol olmadı ve Galatasaray, Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırdı.
Bu sonuçla birlikte milli araya lider giren Galatasaray ayrıca yenilmezlik serisini de 8 maça çıkardı.
Sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde Beşiktaş ve Trabzonspor'la birlikte ligde henüz mağlubiyet yaşamamış 3 ekipten bir tanesi.
Cimbom, bu sezon şimdiye kadar çıktığı 13 resmi karşılaşmada 8 maçta galip gelirken 2 maçta berabere kaldı 3 maçta ise mağlup oldu.
Galatasaray'ın bu sezon şimdiye kadar mağlup olduğu 3 maçtan biri Beşiktaş'a karşı 5-0 kaybettiği Süper Kupa maçı olurken diğer iki maç ise UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys'a deplasmanda 3-2, evinde ise 1-0 kaybettiği maçlar oldu.
Sarı-kırmızılı ekip, Young Boys'a yenildikten sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor.
Avrupa Ligi'nde çıktıği ilk 2 maçta önce Yunanistan temsilcisi PAOK'u evinde ağırlayan, ardından Letonya Temsilcisi Rigas FS'ye konuk olan Galatasaray, PAOK'u 3-1 mağlup ederken; Rigas FS ile de 2-2 berabere kaldı.
Bu sonuçlar neticesinde Galatasaray, Avrupa Ligi'nde de 4 puanla 8. sırada yer alıyor.
Öte yandan Galatasaray'da devre arası transfer çalışmaları devam ediyor.
Sarı-kırmızılılarda, ocak ayında takıma yeni katılacak isimler haricinde takımdaki mevcut oyuncuların da akıbeti merak konusu.
Cimbom son olarak, yaz transfer döneminde Kerem Aktürkoğlu'nu 12 milyon Euro bedelle Portekiz ekibi Benfica'ya göndermişti.
Galatasaray'da şimdi de o isimle ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.
BARIŞ ALPER YILMAZ ADA YOLCUSU
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ın devre arasında Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.
Transfermarkt verilerine göre, milli oyuncunun Galatasaray'dan İngiliz ekibine transfer olma ihtimali %26 olarak belirtildi.
Barış Alper Yılmaz, yeni sezonda Galatasaray formasıyla 13 maça çıktı ve 4 gol 1 asistlik performans gösterdi.
Güncel piyasa değeri 21 milyon Euro olan 24 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'la 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Porto forması giyen genç yıldız Rodrigo Mora için yürüttüğü transfer görüşmelerinde izlenecek yol netleşiyor. 19 yaşındaki oyuncu için masadaki transfer formülleri belli oldu. İşte detaylar... -
Galatasaray'da ligin başlamasına kısa süre kala transferde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Birçok önemli isimle temas halinde sarı kırmızılılar, flaş bir yıldız için devreye girdi. Cimbom'un son saatlerde yaptığı bu hamleyi ise İtalyan medyası duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Hazırlık maçlarında üst üste kötü sonuçlar alan ve transferde diğer rakiplerinin gerisinde kalan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Yönetim ligin başlamasına çok kısa bir süre kala transfer operasyonununda adeta vites artırdı. Bu doğrultuda sarı kırmızılıların sürpriz bir transfere imza atarak Yunan yıldızı kadrosuna katabileceği öğrenildi. İşte o isim ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da yeni bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların, Rangers'ta forma giyen o golcü için rekor bir teklif yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)