GALATASARAY TRANSFER HABERİ | Okan Buruk o futbolcunun biletini kesti! Takımdan ayrılıyor
Son dakika spor haberi: Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte Okan Buruk, takıma büyük umutlarla gelen o yıldızın biletini kesti. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.09.2024 - 11:12
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, son şampiyon ünvanını korumak ve armaya beşinci yıldızı eklemek için kılları sıvadı.
Kasımpaşa maçında galibiyet alınması durumunda Trendyol Süper Lig'de 7'de 7 yapacak ve yeni bir rekor daha kıracak olan Okan Buruk, Avrupa Ligi'nde de açılışı güzel yaptı.
Avrupa Ligi yeni formatında evinde Yunan ekibi PAOK'u ağırlayan sarı kırmızılılar sahadan 3 - 1 galip ayrıldı.
Öte yandan transfer döneminde kadroya yapılan takviyeler ile birlikte yeni bir sisteme geçiş yapmaya hazırlanan Cimbom'da ayrılıklar da planlanmaya başladı.
Bu isimlerden birinin vedasının kesinleştiği ve devre arasında sarı kırmızılılara veda edeceği öğrenildi.
Hakim Ziyech, sakatlığı sebebiyle PAOK maçını tribünden takip etmişti ve takımdaki geleceği belirsizliğini koruyordu.
Okan Buruk'un planlarına dahil etmediği sağ kanat oyuncusu, sarı kırmızılı ekibe transfer döneminin sonlarında rest çekmişti.
Yedek kalmasından şikayetçi olarak takımdan ayrılacağını belirtmiş fakat hiçbir takımla anlaşamayınca Galatasaray'da kalmak zorunda kalmıştı.
Faslı oyuncunun menajeri, PAOK maçının ardından yönetimle görüştü ve nihai kararlarını iletti.
Ziyech'in Menajeri, oyuncu için Körfez ülkelerinden teklif getireceğini ve ara transfer döneminde takımdan ayrılacağını belirtti.
Oyuncunun sözleşmesinde "Galatasaray'ın 2024-2025 sezonunda çıktığı resmî maçların yüzde 50'sinde oynaması hâlinde kontratı bir yıl otomatik uzar" maddesi yer alıyordu.
Galatasaray yönetiminin ise bu opsiyonun devreye girmesine müsaade etmeyeceği ve oyuncu ile yolları kesinlikle ayıracağı söylenenler arasındaydı.
Faslı oyuncu sarı kırmızılı forma ile bugüne kadar 27 maça çıkmış ve 8 gol / 4 asist katkısı sunmuştu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın efsane isimlerinden Gökmen Özdenak son yolculuğuna uğurlandı. Sarı-kırmızılı ekibin Başkanı Dursun Özbek cenaze töreninde açıklamalarda bulundu. -
Son dakika Galatasaray haberleri: Devre arasındaki transfer dönemine kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da Okan Buruk, Ismail Jakobs'un sık sık sakatlanması ve kendine iyi bakmaması nedeniyle sol bek için fırsat transferi istedi. Bu doğrultuda sarı-kırmızılılar, Everton forması giyen oyuncuya talip oldu. İşte detaylar... -
Galatasaray'da takımdan ayrılması gündemde olan Berkan Kutlu'yu kadrosuna katmaya hazırlanan TÜMOSAN Konyaspor transferde geri sayıma geçtiği ve imzaların atılmasının an meselesi olduğu iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray haberleri: Liverpool'daki geleceği belirsizliğini koruyan Mohamed Salah ile yeni yıla transferde damga vurmak isteyen sarı-kırmızılılar, Afrika Uluslar Kupası'nın bitmesinin ardından Mısırlı oyuncu için harekete geçecek. İşte detaylar...